reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiem marta, że jeszcze nic nie wiedzą, ale chyba nawet kobieta, która nie jest w ciąży ma prawo korzystać z toalety - masakra jakaś

reklama
Marta o rany współczuję, ale jakoś nie dziwi mnie to szczególnie...
a na cycusie to stanik, mi tylko to pomogło, kupiłam taki bez tych fiszbin całych, ale sztywniejszy, a jednczesnie miękki haha, jedyny w h&m w niewielkiej cenie znalazłam na normalnym dziale :)

Bietka haha skoro tak mówisz :))) ta Fasolka to niezły zjadacz prądu, ale spoko niech sobie pobiera i rośnie, ja pośpię, zieeeeew! :D

SCOTI-dobrze że innym pomagasz ale trzeba się czasem nauczyć mówić nie żeby zająć się sobą:-)ja też tak mam moja znajoma ma 3 dzieci rok po roku i jak gdzieś się wybiera to zakażdym razem mi ich podrzuca,ale nauczyłam się już odmawiać bo zawsze tak być nie może,ty też za niedługo będziesz potrzebowała czasu tylko dla siebie:happy: BIETKA napewno będziesz się cieszyła i oglądała ubranka w sklepach narazie wypoczywaj na wszystko przyjdzie czas:tak: MARTA naprawde masz ciężkie warunki w tej prcy jak tylko będzie okazja to mykaj na L4 A do mnie dziś przyszła @ więc trzeba dalej próbować jak sobie cholera:angry: pójdzie brzuch mnie boli niesamowicie trzeba jakoś przetrzymać:crazy:

MARTA lepiej teraz środowiska stresującego unikaj bo to nie jest najlepsze Powiedzcie mi jak wy te dni płodne obliczacie?ja obliczałam na kalkulatorze w necie i wypada mi w dni miesiączki nie wiem jak to możliwe!?teraz miałam 21 dniowy cykl kobiety doradźcie:crazy:

hej dziewczyny
dziś w końcu normalnie nadrobiłam cały dzień.

marta normalnie ludzie czasami nie mają się czego czepiać?? Współczuję, ale może niedługo będziesz mogła pójść na l4 i ich olejesz.

agnes bidulko pewnie śpisz na stojąco ale to minie. I pogoda niedługo ładniejsza się zrobi to może więcej energii będziesz mieć:tak:

no ciekawe jak tam piąteczka i pamela??? Mam nadzieję, że niedługo się odezwą.

wiolka ja bym do końca tym kalkulatorom nie ufała. Jeżeli masz takie krótkie cykle to możliwe że zaraz po @ zaczynaj ci się dni płodne ale najlepiej będzie pomierzyć temp. i poobserwować się trochę.

Ostatnia edycja:
Wiolka ja też obliczałam płodne na kalkulatorze internetowym i mi dobrze policzył, z tym, że ja mam cykle 26 dniowe zawsze. Przy nieregularnych trudniej jest ustalić dni płodne. A jakie masz cykle?

MARTA no właśnie nie bardzo wiem bo jak brałam tabletki anty to miałam regularne a jak je odstawiłam w listopadzie to poźniej nie liczyłam i teraz z tamtego miesiąca jak miałam @ to wyszedł mi 21 dniowy cykl

reklama
Do góry