reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
I powinnam sugerować się bardziej szyjką niż temp, bo ona po owu wzrasta a szyjka jest już niżej. Dobrze rozumiem?

Madlen a ja żałuję że nie kupiłam tych testów, a miałam zamiar:-(Szkoda że nie masz wykresu:tak:

Roza ja tak naprawde to sugerowałam sie śluzem i tempką, bo czasem ta moja szyjka płatała mi figle albo nie umiałam dobrze badać po prostu !!!!!!!!!!!!!

Ilonka no tak byłoby najlepiej, ale ja śluzu mam zawsze marnie i muszę się postarać aby go "dorwać" hehe, sugeruję się raczej odczuciami:tak: dziś pobolewa mnie podbrzusze mam nadzieję że owulacja trwa he he

w badaniu szyjki to moje początki a już napewno nie umiem sprawdzić czy zamknięta czy otwarta

Zzagubiona a dlaczego? moja siostra miała takie i dwoje dzieci w nim spało do 2 lat i nic się nie działo, oczywiście planuje kupić dodatkowy materac taki jak mają łóżeczka drewniane.

My mieliśmy drewniane ale któregos dnia złożyliśmy je i rozłożyliśmy turystyczne.Wygodniej było,miękkie ściany.Bardziej byłam z niego zadowolona.Oczywiście materac dokupiłam.

ja uważam tak jak dziewczyny. łóżeczko turystyczne na co dzień to nie jest dobry pomysł. one są mało stabilne i w ogóle miękkie i niewygodne. łóżeczko powinno być stabilne. no i na ogół mają jedną wysokość materacyka. a te materacyki w nim to porażka. nawet jak dokupisz zwykły to i tak się odkształci. takie moje zdanie. ja mówię nie łóżeczkom turystycznym jako głównemu łóżku dziecka.

ja mam i będę używać tylko jak na weekend do teściów pojedziemy.

reklama
Marta ja miałam z Jasiem turystyczne i mi sie super sprawdziło, przede wszystkim dziecko nie uderzało sie o szczebelki, potem jak podrisło to sobie sam wychodził bo otwierał sobie kieszonkę no i własnie spakować mozna i w drogę , szybko sie rozkłada jest leciutkie, mozna kupic płozy i łożeczko sie buja :) Takze ja polecam naprawde, teraz to łózeczko bede miec własnie jak gdzies bedziemy jechać a kupimy dla maluszka takie ŁÓŻECZKO MIŚ SZUFLADA + MATERAC. KLUPŚ SAFARI (2175375508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jasne :)
bo marzy mi sie po prostu posciel z baldachimem :)

NIe zgadzam sie ze łóżeczko takie nie jest stabilne !!!!!!! jest stabilne, moje miało 2 pozycje wysokosci a kosztowało 200zł, materacyk inny kupiłam oczywiscie zwykły !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam takie ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC KOŁYSKA od KIDSPLAY (2162107084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. niebieskie , z przewijakiem !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry