reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ogladam te wszystkie linki z wozkami,co wrzucacie i az krecka dostalam..taki wybor,ze szok :szok:..a im wiecej ogladam,tym gorzej sie zdecydowac..ale o czym ja tu mowie,najpierw to trza zajsc w ciaze :-D
Zagubiona co sie dzieje ?,nie smutaj kochana :no:;-)
wrocilismy ze szkoly,zmarzlismy,zmoklismy ,wrrr u nas dzisiaj wiosna przeplata sie z jesienia..,juz po obiadku i smyki robia lekcje a ja zasiadam z kawka ;-)

reklama
aj nie wiem ehh normalnie poszla bym buty kupic nowe ale jakos nie wiem czy sens jest kupywac nowe w ciazy ehh

to chyba przez moja niecierpliwosc a czas jak na zlosc zwolnil mi ;p

hej kochane:-) witam się i ja.

Przeczytałam co napisałyście, widzę że trochę ruszyło forum:-D bo ostatnio coś mało Was było:tak:

Ilonko cieszę się że pojawił się u Was promyczek nadziei na lepszą pracę dla M:-D trzymam kciuki aby pomyślnie to wszystko wyszło.
Zdrówka dla JAsia:-)

Zagubiona a co się stało???

Pamela witaj super pomysł z tym wyjazdem, odpoczynek przydał się:-):-)

Małami nie smuć się kochana:-:)-(

JAk zapomniałam o czymś to proszę przypominać:tak: zmęczona jestem i głodna

Dziewczynki mam pytanie - jeżeli któraż wie to proszę powiedzcie jak to jest z szyjką macicy: teraz jest bardzo wysoko że nie można jej sięgnąć a temp jeszcze niska, ona nie powinna już skoczyć?? Nie ma żadnej korelacji szczytu szyjki z temperaturą?? Bo szczyt szyjki i śluz to jest korelacja czy jakoś tam:sorry:

Może wtedy tempka za kilka dni skoczyć??

Mam nadzieję że bardzo nie namieszałam:-)

Przepraszam za post pod postem.

Dziewuszki a ja od rana walczę z pracą magisterską eh jak mi się nie chce jej pisać, mam na razie 32 strony :wściekła/y:a już w czerwcu tamtego roku miałam zacząć pisać i dupa. Zawsze coś wynajduje sobie żeby nie pisać tego ale w końcu trzeba.
Madlen ja przed zajściem w ciąże rok już przeglądałam wózki i akcesoria dla dzieci takze spokojnie nie jesteś sama ;-)
Zzagubiona główka do góry ciesz się dzieciątkiem pod serduszkiem i wiosna idzie :-D głowa do góry kochana.

Roza z takimi pyt.to najlepiej do Ilonki :tak:,ja wtym temacie jestem zielona :sorry2:..a tepke dopiero mierze 2cykl ;-)
Marta powodzenia w pisaniu pracy..;-) ja tez zawsze wszystko robie na ostatnia chwile..za kazdym razem obiecuje sobie poprawe,ale nie wychodzi..bo zawsze mam na wszystko czas,a jak sie pali to wtedy biegusiem..,albo nocki zarywalam ..:zawstydzona/y:

Roza checi byly,ale zadna nie pomogla..:zawstydzona/y:,ale pewnie jakas ci pomoze..
ja od wczoraj robie testy owu..ciekawe,czy mi pokaza 2krechy..,no i jak to sie ma do tempki..
jestem ciekawa,czy w ogole mam owu..hmmmm...

reklama
Roza

OBSERWACJA SZYJKI MACICY
1. Na początku cyklu szyjka jest:
- nisko,
- zamknięta,
- twarda.

2. Gdy narastają objawy płodności:
- wyżej,
- otwarta,
- miękka.

3. Gdy zbliża się owulacja:
- wysoko,
- otwarta,
- miękka.

4. Po owulacji szyjka jest:
- nisko,
- zamknięta,
- twarda.

Szczyt objawu szyjki jest to dzień, w którym szyjka macicy jest uniesiona najwyżej, ma najbardziej otwarte ujście zewnętrzne i jest miękka.

Do góry