reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
y dziewczyny witam sie z rana.męza wyprawiłam do pracy dzieciaczek jeszcze śpi wiec ja pisze;-)
wiecie co mam pytanie do was które mi nie daje spokoju...25 stycznia miałam ostatnią@ potem owulke zazwyczaj mam 15-16 dc(8-9luty) a 14 lutego byłam u dentysty i robił mi zdjęcie zęba i nie założył tej osłonki czy jak to sie nazywa... czy przy takiej młodej ciąży te promienie mogły zaszkodzic dzidziusiowi tzn płodowi????

Dziś dzień Kobiet - nasz dzień więc

Przyjmij życzenia Babo Kochana od drugiej baby z samego rana, niech dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo aby do wiosny...
Szczęścia życzę Tobie, sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniły, a Nas chłopy wyręczyli! My dziś drinki i kaweczki, Nasze święto dziś Babeczki!

miłego dnia kochane :-D

witam z rana:))
agnieszka nie mam pojęcia ale nie zamartwiaj się bo i tak już nic na to nie poradzisz. Na pewno wszystko jest w porządku.
Doczytałam wczoraj do końca i chciałam wam napisać i oczywiście posta mi zjadło więc się wkurzyłam i poszłam spać;-)

Oczywiście temp dalej wysoko a @ nie ma wwrrrrr!!!!!!

Dzisiaj przyjeżdżają do nas szwagry dwa :)) więc nie wiem czy będę wieczorem.

Miłego dnia.... i wszystkiego najlepszego dla nas wszystkich:tak::-D:-)

FUCK !!!!!!!!! Cały post poszedł w cholere !!!!!!!!! No to od nowa ....... !!!!!!!!! :wściekła/y:

Witam :)

KOCHANE MOJE KOBITKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJO NASZEGO ŚWIĘTA, NIECH SPEŁNIĄ SIE WASZE WSZYSTKIE MARZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!! STARACZKĄ SZYBKIEGO UJRZENIA II KRESECZEK A CIĘZARÓWECZKĄ SPOKOJNEJ CIĄŻY I LEKKIEGO PORODU :) :-D

agnieszka
spokojnie na tym etapie nic sie nie może stać, przeciez niektóre kobietki nie wiedzą ze są w ciąża a palą faje, piją alkohol i chodzą do dentysty także spokojnie kotek !!!!!!!!!!!!!
Rozia i jak tempka dziś??????
Katy dobrze juz dziś ?????????????
Małami tulę CIę moje słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!! proszę nie łam sie !!!!!!! Bedzie dobrze, choć wiem ze w to nie wierzysz teraz !!! jestem całym sercem z TObą perełko !!!!!!!! Odpuść to mierzenie liczenie, niech ten cykl bedzie luzacki, bez ciśnień bez nacisku !!!!!!!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
ja również się witam

z okazji naszego święta stawiam mleczne bezalkoholowe drineczki i dzisiaj sobie imprezujemy !!!

ja juz młodego zaprowadziłam do przedszkola i lece szybko sobie zrobic śniadanie, jesli nikt nie chce żebym nagle zemdlała przed kompem.

Mati znowu mi sie zsikał do łóżka, ręcę mi opadają i ja juz nie wiem co ja mam mu wymyslec. Jak sie wku...e to mu nagle po dwóch latach założe pieluche :wściekła/y:

Ja również się witam i buziaki przesyłam :happy2:

Agnieszka_dk
słuchaj akurat pracuję w tej dziedzinie także najpierw napisz który miałaś prześwietlany ząb górny czy dolny? i powiedz czy wogóle zapytały sie Ciebie czy jestes w ciąży? bo to jest ich zasrany obowiązek? i czy napewno nie miałaś fartucha zapinanego na szyję który osłania brzuch? i czy jestes w stanie powiedziec co mialas wkładane do buzi film czy taką płytkę z kabelkiem?

Lori a teraz reklamują takie pieluchy dla większych dzieci nie wiem jak to sie nazywa w sumie dokładnie to sa takie majtki, wiesz zawsze to wygodniejsze niż pranie i wysadzaj go przed samym zasnięciem . Mój Igor ostatnio przez sen po dwóch godzinach od zaśnięcie wstal z łóżka i koło komody zrobił k..ę chyba mu się pomylił ze jest na WC. dzięki bogu o 23 nie musiałam prać pościeli tylko jego wrzuciłam do brodzika i wyszorowalam płynami z Sephory aby ładnie pachniał :-D

Ilonka pytałas czy mam lóżeczko tak mam po Igorku drewniane 120x60 i takie musi być bo mi większe nie wejdzie do sypialni.tylko je trochę odmalujemy lakierem wodnym takim bezpiecznym bo mi kolorystycznie nie bedzie pasowac do sypialni i si
biggrin.gif
zazdroszczę Wam ,ze możecie sobie powybierać teraz bym brała inna kolorystykę i inne wzory. Ale nie będę wydawac kasy jak większość mam. tymbardziej,że chcemy zrobic remont u Igorka w pokoju i przygotowac wszystko pod szkołę biurko itp.bo za rok się zacznie. Narazie ma taki mały stoliczek z krzesełkiem ale widze ze woli malowac w kuchni na dużym stole bo jest mu wygodnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WITAM BABECZKI W DNIU NASZEGO SWIETA:-):-):-)

Wszystkiego naj naj naj :-):-):-):-):-)

Lorelain a to siusianie synka nie ma czasami zwiazku z twoja ciaza???? Wiesz dzieciaczki roznie reaguja na wiadomosc o rodzenstwie. Tak tylko pytam :-(

Agnieszko spokojnie kochana nic napewno dzidzi sie nie stalo :tak:

Dziewczynki jak tak patrze na te lozeczka wozki to czlowiekowi sie geba smieje od ucha do ucha takie pieknosci . Jezeli chodzi o lozeczka turystyczne to ja jestem ich przeciwniczka ale moze to z racji mojego wieku :-D:-D:-D. Nie wyobrazam sobie dziecka jak probuje sie podniesc i nie ma za co sie chwycic :-( ale to moje zdanie.

Ja to mam naprawde swieto tyle facetow kolo mnie :-D:-D:-D:-D:-D teraz by sie przydala cora zebym w koncu sama nie byla :-D. A moj mezus wczoraj wrocil z pracy i wita sie hej mala. Ja mu odpowiadam hej a on ze to nie do mnie bylo :sorry2::sorry2::sorry2: he he ale mu sie marzy:-D:-D:-D

Do góry