Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
y dziewczyny witam sie z rana.męza wyprawiłam do pracy dzieciaczek jeszcze śpi wiec ja pisze;-)
wiecie co mam pytanie do was które mi nie daje spokoju...25 stycznia miałam ostatnią@ potem owulke zazwyczaj mam 15-16 dc(8-9luty) a 14 lutego byłam u dentysty i robił mi zdjęcie zęba i nie założył tej osłonki czy jak to sie nazywa... czy przy takiej młodej ciąży te promienie mogły zaszkodzic dzidziusiowi tzn płodowi????
Przyjmij życzenia Babo Kochana od drugiej baby z samego rana, niech dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo aby do wiosny...
Szczęścia życzę Tobie, sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniły, a Nas chłopy wyręczyli! My dziś drinki i kaweczki, Nasze święto dziś Babeczki!
witam z rana) agnieszka nie mam pojęcia ale nie zamartwiaj się bo i tak już nic na to nie poradzisz. Na pewno wszystko jest w porządku.
Doczytałam wczoraj do końca i chciałam wam napisać i oczywiście posta mi zjadło więc się wkurzyłam i poszłam spać;-)
Oczywiście temp dalej wysoko a @ nie ma wwrrrrr!!!!!!
Dzisiaj przyjeżdżają do nas szwagry dwa ) więc nie wiem czy będę wieczorem.
Miłego dnia.... i wszystkiego najlepszego dla nas wszystkich:-)
FUCK !!!!!!!!! Cały post poszedł w cholere !!!!!!!!! No to od nowa ....... !!!!!!!!!
Witam
KOCHANE MOJE KOBITKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJO NASZEGO ŚWIĘTA, NIECH SPEŁNIĄ SIE WASZE WSZYSTKIE MARZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!! STARACZKĄ SZYBKIEGO UJRZENIA II KRESECZEK A CIĘZARÓWECZKĄ SPOKOJNEJ CIĄŻY I LEKKIEGO PORODU
agnieszka spokojnie na tym etapie nic sie nie może stać, przeciez niektóre kobietki nie wiedzą ze są w ciąża a palą faje, piją alkohol i chodzą do dentysty także spokojnie kotek !!!!!!!!!!!!! Rozia i jak tempka dziś?????? Katy dobrze juz dziś ????????????? Małami tulę CIę moje słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!! proszę nie łam sie !!!!!!! Bedzie dobrze, choć wiem ze w to nie wierzysz teraz !!! jestem całym sercem z TObą perełko !!!!!!!! Odpuść to mierzenie liczenie, niech ten cykl bedzie luzacki, bez ciśnień bez nacisku !!!!!!!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja również się witam z okazji naszego święta stawiam mleczne bezalkoholowe drineczki i dzisiaj sobie imprezujemy !!!
ja juz młodego zaprowadziłam do przedszkola i lece szybko sobie zrobic śniadanie, jesli nikt nie chce żebym nagle zemdlała przed kompem.
Mati znowu mi sie zsikał do łóżka, ręcę mi opadają i ja juz nie wiem co ja mam mu wymyslec. Jak sie wku...e to mu nagle po dwóch latach założe pieluche
Agnieszka_dk słuchaj akurat pracuję w tej dziedzinie także najpierw napisz który miałaś prześwietlany ząb górny czy dolny? i powiedz czy wogóle zapytały sie Ciebie czy jestes w ciąży? bo to jest ich zasrany obowiązek? i czy napewno nie miałaś fartucha zapinanego na szyję który osłania brzuch? i czy jestes w stanie powiedziec co mialas wkładane do buzi film czy taką płytkę z kabelkiem?
Lori a teraz reklamują takie pieluchy dla większych dzieci nie wiem jak to sie nazywa w sumie dokładnie to sa takie majtki, wiesz zawsze to wygodniejsze niż pranie i wysadzaj go przed samym zasnięciem . Mój Igor ostatnio przez sen po dwóch godzinach od zaśnięcie wstal z łóżka i koło komody zrobił k..ę chyba mu się pomylił ze jest na WC. dzięki bogu o 23 nie musiałam prać pościeli tylko jego wrzuciłam do brodzika i wyszorowalam płynami z Sephory aby ładnie pachniał
Ilonka pytałas czy mam lóżeczko tak mam po Igorku drewniane 120x60 i takie musi być bo mi większe nie wejdzie do sypialni.tylko je trochę odmalujemy lakierem wodnym takim bezpiecznym bo mi kolorystycznie nie bedzie pasowac do sypialni i si
zazdroszczę Wam ,ze możecie sobie powybierać teraz bym brała inna kolorystykę i inne wzory. Ale nie będę wydawac kasy jak większość mam. tymbardziej,że chcemy zrobic remont u Igorka w pokoju i przygotowac wszystko pod szkołę biurko itp.bo za rok się zacznie. Narazie ma taki mały stoliczek z krzesełkiem ale widze ze woli malowac w kuchni na dużym stole bo jest mu wygodnie.
Lorelain a to siusianie synka nie ma czasami zwiazku z twoja ciaza???? Wiesz dzieciaczki roznie reaguja na wiadomosc o rodzenstwie. Tak tylko pytam :-(
Agnieszko spokojnie kochana nic napewno dzidzi sie nie stalo
Dziewczynki jak tak patrze na te lozeczka wozki to czlowiekowi sie geba smieje od ucha do ucha takie pieknosci . Jezeli chodzi o lozeczka turystyczne to ja jestem ich przeciwniczka ale moze to z racji mojego wieku . Nie wyobrazam sobie dziecka jak probuje sie podniesc i nie ma za co sie chwycic :-( ale to moje zdanie.
Ja to mam naprawde swieto tyle facetow kolo mnie teraz by sie przydala cora zebym w koncu sama nie byla . A moj mezus wczoraj wrocil z pracy i wita sie hej mala. Ja mu odpowiadam hej a on ze to nie do mnie bylo he he ale mu sie marzy