Marta kuuuuuuu.....rwa !!!!!!!!!!!!!! normalnie szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za konowały jedne

tulę CIę, walcz o swoje i tyle, chyba sobie myslały ze zwolnią Ci i po sprawie ale niech wiedzą ze tak nie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!
Gosiulek, ja mam maseczkę z tej serii

JEST BOOOOOOOSKA, WŁOSKI MIĘKKIE, PACHNĄ JAK PO WYJSCIU OD FRYZJERA

WIEC JAK COS TO POLECAM
STAPIZ MASKA SLEEK LINE COLOUR 1000 ML (2165369076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ja ją jeszcze mam a kupowałam w lipcu a mam pojemność 250 ml !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec ta to by na 2 lata starczyła hehe

a za małą dałam ok 14zł !!!!!!!
NO włąsnie kotek nie jest odpieluchowany, teraz powiem ze jest super bo sam chce siadać na nocnik ale kurcze nie woła jeszcze ciągle, wiec na razie lata w pampersie ale jak sie cieplej zrobi ok maja to juz zdejmuje pieluchę wynosze dywan i niech leje po nogach a raczej do majteczek zeby czuł ze ma mokro, mam czas do sierpnia aby w dzien robił choc na nocnik juz !!!!!!
a Twój Kacperek ??????????????????????
Małami jak coś to jesteśmy w kontakcie wiec pisz dzwon itd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpocznij sobie , nabierz dystansu i wróć z fasolką za miesiąc w brzuszku

wiem ze tak bedzie własnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!