-Lorelain-
Fanka BB :)
życie jest okropnie...ja tez miałam ciężki okres jak wiele osób w rodzinie nagle umierało :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilonka no tak miałam prawo iść na to l4. Banki jeszcze nie dzwoniły do księgowej bo przed chwilą dzwoniłam, ale powiedziała, że jak zadzwonią to powie że pracuje tam, też wpadłam na to, by mi datę przesunęli na 1 kwietnia. Może być problem ale pogada z szefem.
Anaber jest właśnie tylko jeden sposób aby zwolnic kobietę w ciąży, likwidacja firmy i tak właśnie zrobili, na złośc wiem to bo wcześniej jak kierowniczka dzwoniła do kiedy mam zwolnienie to powiedziała coś w stylu: ona zdaje sobie sprawę że jestem w ciąży i nie ma prawa mnie zwolnic no to wymyślili.
Losiczka właśnie tak jak mówisz, chcą żebyśmy rodziły a robi się takie coś
zupę grochową robię podobnie tylko ja jeszcze wkładam oprócz boczku 2 kiełbaski śląskie pokrojone w kostkę.