agnieszka_dk
Fanka BB :)
+cześćdziewczynki z mdłościami jak zawsze was witam;-(
a ja poszukuje przepis na jabłecznik jakis fajny...
a ja poszukuje przepis na jabłecznik jakis fajny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anaber słońce ja używam raz w tygodniu maseczkę, bo to nie odżywka tylko własnie maseczka, myje włosy, troszkę ręcznikiem osuszam ( bo na bardzo mokrych włosach maska tak nie bedzie działać) zawijam w ręcznik i trzymam ok 30 min, i w między czasie co pare minut susze suszarką ręcznik na głowie, bo w cieple maseczka szybciej i lepiej działaw zimę to kładłam na gorący kaloryfer ręcznik i zawijałam i nie suszyłam juz suszarką !!
Ja też musze myć co 2 dni włosy, i mnie juz bierze szlak, bo ja to mam tak niesforne ze jak nie wyprostuje to mam szopę wiec zanim ja wyprostuje to mija:wiec myslę aby nie obciąć przed porodem bo nie bede miec czasu aby codziennie kurcze prostowac te kudły
![]()
lece na te zakupy !!!!!!!!!!!!!