reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no to tempka ok na ciążę, bo w buzi jest niższa... Zerknij sobie na mój poprzedni wykres, najwyższa temperatura w fl to 36,6
Ja mierzę właśnie w buzi

reklama
Rozia taki luz jest najlepszy ;-)
ja na razie mialam sie nie starac,w piatek byl dziki seks,a w sob.test owu pokazal II krechy :-D <zupelnie niespodziewanie >i teraz czekam czy sie udalo..:confused:..jak nie..to trudno..,bo w sumie na razie staranka mialy byc zawieszone ale jak sie uda to bedzie radosc :happy2:
Joweg takie rozczarowania zawsze sa ciezkie..mysl pozytywnie,a bedzie dobrze :tak:

madlen79- do jutra juz nie dlugo mierzylam temperaturke se z rana przedwczoraj 36,6 wczoraj 36,5 a dzis 36,9 to chyba troche za niska jak na ciaze co ???

Joweg skoro tempka rosnie to bardzo dobry znak:tak:......nie ma regoly ze musi miec 37.....musi byc wyzsza od podstawowej ale nie mierzysz caly cykl wiec ciezko powiedziec jaka ona jest :confused:
ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)
Ja zmykam spac i mam nadzieje ze Zzagubiona , Losiczka szybko tu wroca :tak:

Dobranoc Rozia ja tez uciekam ;-)

Dzień dobry trzymam kciuki za zZagubioną i Nadie że by szybciutko do nas wróciły i żeby królewnie sie tak bardzo do nas nie spieszyło niech jeszcze u mamusi w brzuchu na swój czas poczeka:-) Joweg-z całego serca życze ci II kresek i czekamy na wiadomość od ciebie:-):tak: Ja szykuje małą do przedszkola u nas ładna pogoda od rana słoneczko świeci będzie przyjemnie dziś.Miłego dnia:happy2:

Dzień dobry
joweg trzymam kciuki jednak nadal bo cuda sie zdarzają !!!!!! :tak:
madlen, Rozia a pamiętacie jak było z losiczką :) spontaniczny seksik, potem nerwy bo to miał był cykl bez starania a tu proszę.....:) także tego życzę aby sie udało własnie teraz, a madlen jakoś da radę jechać na wakacje z fasoleczką :) :-D
wiola miłego dnia :) u nas tez piękne słoneczko :) az miło :)

reklama
Witam się z rana, ale u mnie beznadziejna pogoda ... masakra :-(
Joweg trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
miłego dzionka, u mnie pochmurnego :confused:

Do góry