Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Joweg-ja nie mierze wogóle temperatury bo bym chyba zwariowałą jagby musiała notowac spadek tempki wole sobie stresu oszczędzić co ma być to będzie nikt tego nie przeskoczy zobaczymy jak będzie u ciebie:-) Ilona- zobaczymy chciałabym żeby juz dziś był 22 ale wczesniej testować nie będę dopiero jak @ nie przyjdzie to wtedy uzbrajam sie w cierpliwość staram sie o tym nie myśleć i zachowywać sie jagbym na nic nie czekała

ja jestem na razie dobrej mysli, i mam nadzieje ze sie wszystko ułoży
czeka na przelew i jak bedzie to od razu ma nam wypłacił zaległe pieniadze, mam nadzieje ze to nastąpi w tym tyg bo 20 marca następna spłata kredytu :-(
z własnego doświadczenia wiem ze świrowanie nie jest dobre dla związku, ja to juz sie kłóciłam o to z męzem, ze on nie rozumie tego co ja czuje idt, ON po prostu podchodził do tego tak ze bedzie ale nie od razu, trzeba czasu a bedzie dzieciątko a ja chciałam JUZ , NATYCHMIAST I KONIEC, u nas jego nieobecność była chyba moją zmorą, bo tylko siedziałam i sie modliłam aby owu nie wypadła na tyg tylko w weekend hehe
no ale kurcze nie fer ze o tym nie poiformowali własnie oni ze raczej nie powinnaś !!!!!!!!!!!!

no nie będe przesadzać z tą dietą no ale tez nie bede sie obżerać !!!!! to pochwal sie ile masz od początku na plusie ????? mnie jeszcze nie przegosisz wiec sie tym pocieszaj
i chyba dostanę zjebkę od gina bo w ciągu miesiaca jakoś 3 kg przybyło
ważę juz ok 66kg
wiec jestem pewna ze na porodówkę bede sie juz turlać z wagą powyżej 75kg ( z Jasiem startowałam z tej samej wagi co teraz czyli 59 kg a na koniec miałam ok 76 kg)
Mam nadzieję, że będziemy się wspierać później
nie narzekaj bo ja ważne 10 kg wiecej prawie także różnica jest, !!!!! No i ja sie własnie pocieszam ze teraz robi sie cieplutko wiec ze znajomą bierzemy dzieciaki i na spacery bedziemy śmigać , wiecej ruchu, no a kochana nie było mi łatwo dojśc do siebie po porodzie bo dopiero w lipcu waga pokazała wagę z przed ciąży z Jasiem wiec zajęło mi to prawie 2 lata, po porodzie spadło mi od razu 7 kg !! wiec te 2 lata to 10 kg zrzucałam, ale teraz to juz bede twarda i zrzucę szybko, nie ma to tamto