reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja wstałam ale własnie sie zapowiedziała znajoma a rogaliki na szczęscie w piekarniku wiec bede miała czymś poczęstować !!!!!!!

Marysia trzymamy kciuki i proszę szybko dać nam znać czy znasz juz płeć :)
anaber ta moja maseczka dla dzieci jest w sam raz dla Jasia, wiec jak cos to dokup sobie mniejszą !!!!!!!! i zdrówka dla Igorka, bo i TY i on wymęczeni :-(
kurcze no to mamy niezły tydzien widzę !!!!!!!! same wizyty !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D oby wszystkie były udane !!!!!
scotland uważaj z tymi oknami !!!!!!!!!!!! Ja jak umyłam tylko jedno w kuchni to dostałam opieprz od mojego, ze on to mógł zrobić no i jak taki chętny to w sobote podwinie rękawy i umyje reszte hihi :-D
agnes co dobrego pichcisz ???????????

ilonka no moj niestety nie jest tak wspanialomyslny, nawet sam mowil ze wiosna idzie, tesciowa przylatuje a okna brudne, ale sam sie do mycia nie chce zabrac:no: obiecal ze jak wroci z pracy to pomoze posprzatac reszte domu wiec dobre i to, a ja staram sie nie przeginac i po kazdym oknie robie sobie dluuuga przerwe wiec nie jest zle, mam jeszcze 4 dni wiec powinnam sie wyrobic:tak:

Witam sie i ja :-)
dziewczynki wy naprawdę nie przejmujcie się wagą i nie odchudzajcie się !!!!!!!!!!!!! u mnie w pracy żona kolegi też bardzo patrzyła na swoją wagę i nie chciała jeść i co urodziła córeczkę i od szczału dziecko dostało zapalenia oskrzeli a ona miała przetaczaną krew 4 razy !!!!!!!!!!!!!!!!! więc dajcie sobie czas a poza tym jeśli planujecie karmić piersią to wszystko zrzucicie mówie wam

a u mnie dziś tempka jak szalona w górę tylko co by nie bolało jak spadnie bo se te bolące cycki poobijam a spadochronu nie mam :angry:

Hej dziewczyny
Ale mi się spać chcę w ogóle jakaś taka nie do życia jestem.
Moja córeczka mi dziś powiedziała jak się zapytałam czy chciałaby maluszka w domu to powiedziała że tak ale dwa siostrzyczkę i braciszka. Nie mówiłam dzieciom jeszcze bo czekam na wizytę ale coraz częściej nachodzą mnie myśli że mogą to być bliźnięta i się tego boję a szansa jest bo w pierwszej ciąży miałam dwa pęcherzyki ale fasolka była jedna a teraz to różnie może być bo to w końcu trzecia ciąża no i wszyscy chodzą i mówią że bliźnięta z m na czele a do tego o wiele gorzej się czuję niż w poprzednich ciążach nigdy nie miałam mdłości, nie kręciło mi się w głowie a teraz to siedzę przed kompem i piszę do was i świat mi wiruję aaaaa dość marudzenia byle by do czwartku

Witajcie,

ja po pracy, umordowana jak nie wiem i zdołowana, bo mnie cały dzień brzuch boli jak na @

Aniabuchowicz - pięknie to u Ciebie wygląda :)))

anisiaj kochanie nie martw się każdą zawsze boli brzuchol jak na @ tym to się nie martw :-)
a u mnie zobaczymy co z tego będzie tempka ładna ale zobaczymy co zrobi jutro jak się utrzyma to może coś z tego będzie ale jak zacznie spadać to już mówić nie muszę zobaczymy

Będę trzymać kciuki :)

Dziwi mnie trochę jedno u mnie - od tygodnia strasznie bolą mnie piersi, tylko wieczorami i w nocy. Są twarde jak kamienie, często się w nocy budzę. Boję się, że to kolejne zamieszanie hormonalne w moim organizmie. wrrrr dzisiaj w autobusie przez 50 minut siedziałam koło babeczki w ciąży, ehhh ale mnie zazdrość ogarniała;)

reklama
hej
ania
super tempka
dziewczyny nie dziwię się wam, że wariujecie z tymi dietami bo ja też cały czas o tym myślę:tak:
na szczęście cieplej się robi to niedługa zaczynam biegać:-):-)
póki co ograniczam żarcie.... ciężko idzie ale się staram.
kręgosłup mnie dziś strasznie boli, chyba od @.

anisija ja też nie mogę patrzeć na laski w ciąży:-:)-( już nawet nie wdaje się w pracy w rozmowy na temat ciąży i dzieci ....a niestety cały czas się przewijają.

Do góry