reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

anisiaj no tak, na tym etapie łatwo sie pomylić bo ja kiedyś przesyłałam zdjęcie płci w ok 12 tyg i różnica jest mega mała
nie wiem czy widziałaś jak nie to masz :p

USG różnice.jpg hihi :)

Marta napewno zdasz, nie ma innej opcji, ale musisz być spokojna :) wtedy sie uda :):tak:

anisiaj ja dziś taka biedna jestem bo mam chęć na coś ale nie wiem na co :baffled: ale jutro chyba zrobię zapiekankę makaronową :-D ale jak zrobisz placuszki to podrzuć ze dwa :-) ojjj nie pogardzę :)

Agnes słońce najważniejsze ze wszystko OK, a ptaszek to moze jeszcze sie zmienić w pipkę :) Agniesia do mnie pisała i okazało sie ze u niej nie pipka a jednak ptaszek wiec wiesz :) ale super ze jesteś juz spokojna :)

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo oblałam na takiej głupocie że aż wstyd się przyznać na prawdę - wstyd a trafiłam na tak super egzaminatora ze szok i zdałabym ale to spieprzyłam :wściekła/y: taki młody i w ogóle ze mną rozmawiał i cały stres sobie poszedł....
Ilonka chciała bym ze spokojem podejść ale wiecie jak jest stres przychodzi mimochodem

ilona - biedna ta dziewczynka, że wygląda jak chłopiec. powinno być odwrotnie ;) jestem coraz bliższa zrobienia tych placków, mam już nawet wyjętą patelnię ;)

Marta
- pamiętaj, że masz tajną broń, o której pisałyśmy wczoraj (wymioty;P)

anisiaj ja bede jadla frytki jak maz wroci to mi usmazy taki jest kochany a ja mu makaron na spagetti ugotuje bo sos z wczoraj zostal :-) placuszkow z jablkami nie lubie bo ja jablek nie lubie hihi :-)

reklama
hej dziewczynki poczytałam was troszkę

wiola
współczuję wczorajszych przejść z lekarzami
agnes gratuluję udanej wizyty
anisiaj zrobisz jak uważasz ale ja bym jeszcze trochę popracowała, ja mam zamiar pracować ile się da (jeżeli oczywiście wszystko będzie dobrze)
marta trzymam kciuki za egzamin!!!!!

katy, ania podzielicie się??

Do góry