reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

O właśnie popieram Anisiaj :-D
Rety ja już muszę się szykować na jazdy ale mi się nie chce ciekawe czy pamiętam gdzie sie kluczyk wkłada hi hi hi

reklama
A ja zmykam na jakiś czas, bo M wróci z pracy i przyniesie mi obiad, bo mi się buraczków zachciało (choć na zachcianki to chyba za wcześnie;)) później zajrzę, papa

Anisiaj i Marta macie racje ja zawsze mówiłam że z rodziną dobrze sie na zdjęciach wychodzi a Nastce mówie że babcia też ją kocha na swój chory sposób co jej moge powiedzieć.Mała i tak bardziej niż do teściowej jest przywiązana do mojej mamy bo odkąd sie urodziła to mi przy niej pomagała na weekendy zawsze ją bierze bo za całe 6 lat jej życia teściowa raz z nią została na 2 godziny,my ją kochamy i to jej musi wystarczyć ja też miałam taką babcie która widziała wnuczki od córki a nie wnuki od syna czyli mojego taty,a jak zachorowała to tylko ja ją najwięcej w szpitalu odwiedzałam bo inni czasu nie mieli i mnie prosiła żebym przyjeżdżała.Takie życie i ludzie mają różną nature tego sie nie zmieni:sorry2:Ja byłam w sklepie jeszcze poleciałam małej kaszkiet do płaszczyka dokupić odpicuje ją na święta i w oknie na ozdobe posadze:-):-DJa sie w końcu odrobiłam pranie mi schnie znowu jutro prasowanie:dry:powodzenia na jeździe Marta

Hejka dziewczynki :)

kochane wy moje biorę od was wszystkie wasze objawy :tak::tak::tak:
Katy jakoś się dogadamy co do podziału ;P
Ilonka jak się czujesz??
Pozdrawiam was gorąco

jestem już po jazdach eh raz mi zdech, przy parkowaniu prawie przywaliłam w płot i 2 razy przejechałam na pomarańczowym ale ogólnie dobrze hi hi hi jutro będzie masakra. :-D
Agnes no to moje gratulację

Ostatnia edycja:
witam :-)
necik mam nowy zalozony wiec moge siedziec ile chce hihi :-) dzialania z mezusiem byly wczoraj no i dzis sikalam znow na tescior i znow mega pozytywny az sie zdziwilam ze mega krecha jest no wiec znow trzeba dzialac hihi :-)

reklama
Bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 działaj działaj :-D

no i gdzie się podziałyście ?

Ostatnia edycja:
Do góry