reklama
wiolka23
Fanka BB :)
Anisiaj i Marta macie racje ja zawsze mówiłam że z rodziną dobrze sie na zdjęciach wychodzi a Nastce mówie że babcia też ją kocha na swój chory sposób co jej moge powiedzieć.Mała i tak bardziej niż do teściowej jest przywiązana do mojej mamy bo odkąd sie urodziła to mi przy niej pomagała na weekendy zawsze ją bierze bo za całe 6 lat jej życia teściowa raz z nią została na 2 godziny,my ją kochamy i to jej musi wystarczyć ja też miałam taką babcie która widziała wnuczki od córki a nie wnuki od syna czyli mojego taty,a jak zachorowała to tylko ja ją najwięcej w szpitalu odwiedzałam bo inni czasu nie mieli i mnie prosiła żebym przyjeżdżała.Takie życie i ludzie mają różną nature tego sie nie zmieni
Ja byłam w sklepie jeszcze poleciałam małej kaszkiet do płaszczyka dokupić odpicuje ją na święta i w oknie na ozdobe posadze:-)
Ja sie w końcu odrobiłam pranie mi schnie znowu jutro prasowanie
powodzenia na jeździe Marta
Ja byłam w sklepie jeszcze poleciałam małej kaszkiet do płaszczyka dokupić odpicuje ją na święta i w oknie na ozdobe posadze:-)
Ja sie w końcu odrobiłam pranie mi schnie znowu jutro prasowanie
powodzenia na jeździe Martajestem już po jazdach eh raz mi zdech, przy parkowaniu prawie przywaliłam w płot i 2 razy przejechałam na pomarańczowym ale ogólnie dobrze hi hi hi jutro będzie masakra. 
Agnes no to moje gratulację

Agnes no to moje gratulację
Ostatnia edycja:
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
witam :-)
necik mam nowy zalozony wiec moge siedziec ile chce hihi :-) dzialania z mezusiem byly wczoraj no i dzis sikalam znow na tescior i znow mega pozytywny az sie zdziwilam ze mega krecha jest no wiec znow trzeba dzialac hihi :-)
necik mam nowy zalozony wiec moge siedziec ile chce hihi :-) dzialania z mezusiem byly wczoraj no i dzis sikalam znow na tescior i znow mega pozytywny az sie zdziwilam ze mega krecha jest no wiec znow trzeba dzialac hihi :-)
reklama
Podziel się: