• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Moja teściowa tez raz kiedyś była u nas ja akurat miałam tez zupkę pomidorową a ja zawsze na koniec gotowania daję bazylię suszona bo lubie ten smak i aromat no i nalałam jej i ona zdziwiona ze ja to daje do zupy oczywiście uwaga była, bo ona nie daje a pozniej jak kiedys pojechaliśmy do niej to zrobiła pomidorówkę i patrze bazylia pływa :-) i pytam sie a mama daje bazylie to powiedziala tak bo lepiej smakuje

MartaSx a jaki ten sportowy bo nie jestem w temacie ??

reklama
Anaber nie, nie ten taki zwykły ale też miękki bo tak mi cycki urosły i nie chciałam w ciemno zamawiać a ten sobie mogłam przymierzyć.

Co to teściowej to moja jak ostatnio była to też mnie wpieniła tak że się pokłóciłam z nią, ale nie o gotowanie bo ona gotować nie umie za bardzo hi hi hi hi Mojemu m bardzo moja kuchnia smakuje mówi że sto razy lepsza niż mamy, ja wszystko doprawiam i robię na słodko kwaśno, a ona takie jałowe.

Ostatnia edycja:
Moja teściowa to jest pirania ona potrafi sie do mnie uśmiechać normalnie rozmawia a jak tylko wyjde albo ona od nas wyjdzie to tak nadaje że ino szumu a najlepsze jest to że mówi to do ciotki i kuzynek które też jej nie trwią i wszystko mi mówią dlatego powiedziałam mążowi że z tak obłudną i fałszywą kobietą nie chce mieć nic wspólnego a wyobraźcie sobie kazała nam przyjść w pierwszy dzień świąt do siebie nie wiem jak ja tam wysiedze najchętniej woglóle bym nie poszła ja ie udaje po prostu jak mi coś nie pasuje to jej mówie a ona twierdzi że ja do niej pyskuje!!!

Anaber - ale przyznała, że od Ciebie ściągnęła, czy udawała,że nic nie wie?;)

ilona - mam bardzo podobne włosy, na szczęście jak schną bez suszarki to się ładnie kręcą, ale też czasem sięgam po prostownicę. Do włosów używam tylko szamponów Farmony, bo nie mają silikonów i są naturalne, do tego maseczka jajeczna z joanny i są jak "pupcia niemowlaczka" takie miękkie :)

Moja teściowa kiedyś jak do nas przyjechała, weszła do kuchni jak robiłam kolację (jestem specem od włoskich past). No więc robię sos, mieszam tuńczyk z pomidorami, a ta wchodzi i pyta czy to dla psa gotuję, bo tak wygląda!:))) Mistrzyni taktu!:))))

anisiaj no co Ty zachowała sie jakby nigdy temetu nie bylo :-D ja sie tam tylko usmiechnelam pod nosem bo nie bede jej wypominac przyprawy ale własnie taki z niej typ. Twoja tez dobra gigantka, ja piernicze :szok:

Wiolka współczuję Ci ale się nie przejmuj taką kobietą, ważne że m Cię wspiera, ja uważam że prawidłowo mówisz jej co Ci leży na sercu tak trzymaj, nie ma jak to wspólne święta nie? Ale dla małej pewnie ważne bo to zawsze babcia.
Ja tak mam ze szwagierką mojego m siostrą, wyszła za mąż za bogatego faceta i zadają się tylko z jego rodziną bo my to biedaki dla nich. Jak brali ślub 3 miesiąca przed nami to świadkami była jej koleżanki i brat jej męża. Na chrzciny w ogóle nie byliśmy zaproszeni a za miesiąc mała ma roczek i też nas nie zaproszą. Ma jednego brata tylko i tak jakby nas nie znali, czasem mnie to boli bo ja nie jestem taka, jak urodziła to bez przerwy dzwoniłam i pytałam jak się czuję..A najgorsze było to jak teściowa mi przed ich weselem powiedziała że mam uważać na to co mówię bo rodzice pana młodego na to zwracają uwagę i zawsze jak na złość jak ich spotkam to nie mogę się wysłowić

Ostatnia edycja:
Dziewczyny będę okrutna, ale chociaż teściowa mnie drażni, to zawszę mówię "teściowa rzecz nabyta" i nie chodzi o to, że mam ją za rzecz, ale o fakt, że jest bo być musi ;)

Marta-moja teściowa to jest dziwny typ kobiety mojego męża zostawiła u babci i tam sie wychowywał a ma siostre i ona zawsze była córusią mamusi i teściowa ją do 28 roku życia utrzymywała jak ślub brali zrobiła jej wesele dostali dom od wujka jej męża to teściowa im cały dom wyremontowała!!!córusi wszystko nowe kupiła a M od tej kobiety nic nie dostaje zawzsze jak nas widzi to nam tylko mówi żebyśmy sobie na działke i dom odkładali a z czego z jednej wypłaty jak mamy mieszkanie wynajęte i tyle nas kosztuje utrzymanie dziecka chorego!!!I siostra męża ma córeczke to tamtej wszystko kupuje przytula całuje a Nastki jagby nie było mnie to nie rusza ale nie nawidze jej za to że tak Nastke rani bo ona to przeżywa że jest gorsza od tamtej wnuczki że babcia tylko ją kocha nawet przy naszej małej mówi że tamta jest cudowna kochana!!!!Jak mozna mieć dwójke dzieci i jednemu dawać wszystko a drugiemu nic tylko jeszcze dogadywać że domu sobie nie wystawiliśmy!!!!:angry::wściekła/y:Nie da sie jej po prostu lubić

Wiolka nie dziwię Ci się w cale żal mi Twojej Małej bo niczemu nie jest winne dziecko, oj nie dobra ta Twoja teściowa, przepraszam że tak napisze... Tak robiła też moja babcia, o dziwo ze strony mamy która ma 10 cioro dzieci bo moja rodzina jest ogromna. Jednym tym co z nimi mieszkała dawała wszystko a mi potrafiła dać 50 gr na lizaka i przynieść resztę, także wiem jak czuję się Twoja mała.
Mi jest tylko żal że moje dziecko nie będzie miało dziadka, bo m tata zmarł jak miał 14 lat a mój nas zostawił jak miałam 7 lat.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry