reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewuszki :)

agnes no to gratuluje udanej wizyty :)

marta trzymam kciuki za jutrzejszy egz. :)

Nie pamiętam co miałam jeszcze odpisac, bo tak po łebkach czytałam:zawstydzona/y:

Ostatnio mało mnie jest, bo tak kijowo pracuję i jak wracam to jak się ogarnę, to już jest późno i nawet jak piszę to już nikogo nie ma:(

tak jak teraz, więc idę spać ...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:-)

Marta nie stresuj się, powodzenia !!!:-D

Ja już w pracy, nocy nie przespałam:-( nasza Maja wirusówkę załapała i wymiotowała na wieczór i troche w nocy:no::no:, teraz ma podwyższoną temp i została z babcią:-( ojoj uwielbiam to....

Poczytam co tam u Was, ale mam nadzieję że wszystko ok:-)

Miłego dnia!!

Roziu ja też mam mało czasu i chęci później marne checi bo mam nadgodziny i sił brak na wieczór:wściekła/y::no:

Marta- nie pozwól żeby cie stres zjadł trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak: będzie dobrze:-) Dzień dobry my wstałyśmy Nastke do przedszkola szykuje. Miłego dnia wszystkim Roszpunka kochana przepraszam że ci nie odpisałam wczoraj jakaś zamotana jestem napisze ci dane małej później na forum oki?Dziękujemy bardzo za 1%:-):happy2:

Witam

Marta słońce trzymam bardzo moooooooooocno kciuki za Ciebie, wiem ze stres jest ale postaraj sie troszkę uspkoić a bedzie napewno dobrze !!!!!!! I szybciutko pisz jka wrócisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& , kopniaczek na szczęśćie !!!!!!!!!!
Roza to widzę ze u nas podobnie, tyle ze jas całą noc bardzo gorączkował , a od 4 juz nie śpimy !!!!!!!!!!! A ja na dodatek z tym bólem nerki chodzę :-( zdrówka dla Majeczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIŁEGO DNIA SKARBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam pytanie. Kochałam się z moim partnerem mniej więcej tydzień przed owulacją. Przed założeniem prezerwatywy pieściliśmy się no i On włożył mi członka w pochwę i trochę tam pobył. No ale nie mam pojęcia czy to wystarczy, żeby być w ciąży... Od wczoraj mam lekkie zawroty głowy. Od dwóch tygodni mnie mdli, a od około miesiąca chodzę tak co 2 godziny do WC
icon_curve.gif
I o co tutaj chodzi?

czwartkowe dzień dobry :)
agnes - gratuluję wizyty, dobrze, ze wszystko ok, bo się uspokoiłaś i możesz się cieszyć małym szkrabem :)

Marta
- trzymaj się dzielnie! Kurcze ten egzamin to zawsze cholerny stres, mam nadzieję, że uda Ci się go opanować, bo nawet dobry kierowca pod jego wpływem czasem robi głupotę i po egzaminie.
U mnie humorek dobry, kończę kawkę, za oknem słonko na biurku trochę papierowej roboty ale myślę, że szybko pójdzie. Miłego dnia :)

reklama
Bobo dzięki, byle do wtorku, zrobią mi usg tych nerek i mam nadzieje ze sie juz coś okaże co sie dzieje, bo jak ja mam miec tak do konca ciązy to sie wykończę no ale co sie nie zrobi dla maluszka tak długo oczekiwanego !!!!!!! :)
domiśka a co tam u Ciebie ????????? Faza maniakalna widzę !!!!!!!!!!! Jakies objawy może ????:laugh2: a to plamienie ciekawe co znaczy :laugh2: spadek a potem plamienie jednorazowe :):) fiu, fiu, ale cicho sza nic nie mówię :) tylko trzymam kciuki !!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karolina
a skąd wiesz ze np ten sex był przed owu tydzien ??????????????? jak mierzysz tempkę albo masz monitoring to jesteś w stanie powiedziec ze owu była akurat wtedy a jak masz nieregularne @ to różnie może być,!!!!! poza tym plemniczki nie są jedynie w spermie ale także w wydzielinie tej początkowej wiec tak naprawde wszystko możliwe choć tydzien przed owu to nie możliwe abyś zaszła bo plemniki tyle nie zyją, ale owu mogła być wcześniej wiec......... poza tym nie mozesz zrobić testu po prostu ????????? chyba to bedzie lepsze bo my Ci nie powiemy czy jesteś czy nie w ciazy !!!!!!!!!!!!!!!!!! @ CI sie spóźnia ??????????

anisiaj oj biedactwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze to tylko takie jednorazowe mdłosci, choć chyba to hcg nie potrzebne skoro mdli to jest na pewno OK :)

Do góry