reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zagubiona bardzo bym chciala zeby kroliczek mi przyniosl dzieciatko no i moj mezus mialby piekny prezencik na urodziny bo ma 9 kwietnia :-) nawet jak nasikam to mu nie powiem jak wyjda dwie krechy bo chce mu zrobic niespodzianke hihi mam nadzieje ze wytrzymam no chyba ze mnie moje objawy ciazowe wczesniej dopadna hihi

bobo czy wytrzymasz ????????? hihi no nie wiem :p pamiętasz co było zeszłym razem ??? hihih :) trzymam kciuki aby były te II piekne krechy i cudny prezent dla męza !!!!!!!!!!!!!!!!! a jak zajdziesz to bedziesz brać wspomagacze>????????
anaber mmmmmmmm smaka robisz !!!!!!!! zjadłabym ale w lodówce jeszxze prawie cała zapiekanka do zjedzenia wiec lipa !!!!!! ale jutro czemu nie, zresztą ja bym zjadła do tego sałaty ze śmietaną :)

ilonko nic nie tworze tz zrobilam kawalek sukienki dla chrzesnicy ale jakos nie moge sie zabrac za nia eh co zaczne to takie zmeczenie mnie bierze ze glowa boli

Bobo-będziemy trzymały mocno kciuki żeby na tym waszym mieszkanku staranka przyniosły piękny owoc:-) Ja dziś standardowo robie rybke na obiad u mnie pięknie ciepło ptaki w ogrodzie śpiewają aż chce się żyć.Mąż sie smiał bo nasza sunia jest przy nadzieji i mówi mi będzie obie chodziły w ciąży pani i jej sunia,on jak już coś powie:-D Scotland tak to ja miałam krótkie cykle zatestuje jutro tylko przed mężem schowam test bo jak zobaczy to każe mi wieczorem zrobić a nie wiem czy wiarygodnie wyjdzie wieczorem?A ty jak sie czujesz?

Ostatnia edycja:
dziekuje dziewczynki ze wierzycie w moja fasole :-)
ilonko gin mi kazal przyleciec do niego jak tylko ujrze dwie krechy wiec napewno jakies wspomagacze da
kto zna fajne i tanie miejsce na nocleg w krakowie?

reklama
Bobo-ja mam do Krakowa 25 km ale niestety nie moge ci polecić żadnego taniego noclegu bo nie wiem gdzie mogłąbyś coś taniego znaleść trzeba Rozie spytać bo ona w Krk mieszka więc będzie mogła coś doradzić

Do góry