reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Suonko- przepraszam. Oczywiście, że mi smakowały. Zastanawiam się też czy nie zrobić jak już będę w weekend u mamy? ;)

Dam znać po wizycie na enpr, bo mam w komórce. Mam nadzieję, że będą to dobre wieści. ;)

reklama
suonko rogaliki tak mu smakowaly ze dzis zamiast sniadania je zajadal hihi i wzial to co zostalo do pracy i napisal mi sms ze kumpel jego zjadl mu wszystkie wlacznie z talerzykiem hihi :-) w niedziele bede znow piekla

suonko - dałaś mi do myślenia z tą weną do pisania. może my Was tutaj zarzucamy wątkami ciążowymi, a to nie jest miłe, kiedy się czeka na II kreski? sama to pamiętam...jeśli tak to wyluzujemy, w końcu każda z nas ma się czuć tutaj dobrze...

bobofrutek ze ci sie tak chce :) ja jestem chyba za leniwa na to hhehe

anisiaj- ja sie czuje wysmienicie gdyby nie glowa :) a do maja coraz blizej :)

joweg to współczuje i mam nadzieje, że jednak zadziała :-(
bobo to super, że smakowały!! Ja w sobotę też piekę znowu, tyle że dla babci mojego M i dla mojej babci z marmoladką różaną ;-)
Karola pewnie, że będzie dobrze, ja to wiem a i może okaże się czy Hubercik czy Jagódka ;-)
anisiaj kochana nie o to chodzi, ja uwielbiam o tym czytać i myślę, że inne szalone staraczki też :tak: Można powiedzieć, że uczymy się od Was wielu rzeczy ;-) A u mnie z tą weną jest tak, że ja aktualnie ani staraczka, ani ciężaróweczka... Ale jeszcze niecałe trzy miesiące do nocy poślubnej!!! :-):-):-)

A ja się właśnie wyżywam artystycznie i tworzę księgę gości :-D

hmm już 23 a @ nadal brak .. może jednak sie udało ?! ehh nie będe się wkręcać ... bo potem będzie mi znów przykro ...

Mam ochotę przemeblowanie zrobić małe ale chyba nie mam sił by sama to ogarnąć bo potem będzie znów mnie bolało miejcse po cc ...

W ogóle dziewczyny czym sie zajmujecie ?? jakie są Wasze pasje ?? ( mam ochotę Was lepiej poznać
:-) )

aneczka a na kiedy masz termin@? sikaj sikaj na tesiora hihi :-)
ja teraz znikam popisze troche prace a pozniej chyba gdzies poleze bo pogoda cudowna
ja lubie siedziec w kuchni i pichcic wiec dla mnie to nie problem szczegolnie teraz jak siedze na chorobowym to na leb idzie dostac hihi

suonko87- a teraz jak reka odjol :) w koncu glowa mnie poscila , msuze gotowac ale wogole nie mam pomslu co mam robic :)

aneczka- mam na imie Jowita , lat : niedlugo 21 :) staramy sie z mezem juz jakies ponad dwa lata , nie mozemy naturlanie poczac dzidzusia ze wszgledu ze maz choruje ( rak kosci , przerzuty na plucach) przed chemia oddal sperme i teraz od lipca zeszelgo roku dzialamy na powaznie , mamy za soba juzz jedna nie udana probe a w maju podchodzimy do trnasferu z mrozakow :) bo mamy 3 zarodki zamrozone :) a tak pozatym do praca , dom gotowanie sprztanie i stes czy sie w koncu kiedys nam uda :)

reklama
czesc dziewczynki jestem nie do zycia nie wiem co sie dzieje nic mi sie nie chce nie mam na nic sil masakra a przecie za oknem taka piekna pogoda ehh do tego zoladek mnie meczy i zgaga a moje cukry szaleja :(

anisiaj ja robilam bete tylko raz i to dla tego ze za wczesnie do gina poszlam i to on mnie wyslal tak wiec nie przejmuj sie tym co pisza na innym forum wcale nie musisz latac na bete dla mnie szczerze to strata pieniedzy i przedewszystkim nerwow

ale mi narobilyscie smaka na rogaliki ehh a mi nie wolno :-:)-(

Do góry