reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo - 139,1 mlU/ml norma dla 1-2 tydz od zapłodnienia: 50-500, dla 2-3: 100-5000, robiłam 19 marca, a bobosexy jak to mówicie były 4 marca

reklama
Bobo można powiedzieć że nasze bo wuja chce nam je przepisać, bo on jest sam kawaler i pracuje w warszawie więc rzadko bywa. Mamy jeszcze lokatora, bardzo spokojny pracuje od 12-23 i prawie go nie widzimy a dzięki temu my płacimy bardzo mało i możemy odłożyć. To jest mieszkanie na 6 piętrze 3 -pokojowe i łazienki osobno tzn. kibelek i prysznic ;-)
Wiolka ja też jestem namawiaczem :-D dali siknj ! hi hi hi

Hej dziewczynki

Ja dzisiaj troche zla, bo sprawdzam na koncie wyplate a tu zaplacone za 10 godzin mniej w lutym tez nizsza wyplata ale nic z tym nie robilam bo myslalam ze to pewnie ja cos przy wylogowywaniu pokrecilam :sorry: teraz bede musiala z nimi wyjasniac a tego nienawidze bo to banda niekompetentnych palantow i tyle:wściekła/y: zawsze mowia ze zalatwia a po 2 tygodniach sie okazuje ze nie zaczeli nic zalatwiac, a ja nie lubie chodzic tam codziennie i sie pytac czy cos wreszcie zrobili w mojej sprawie.

Z dobrych wiesci mojej przyjaciolce wyszedl pozytywny tescik wczoraj huraaa termin wstepnie obliczony na 21listopada:-)

anisiaj no to ladne hcg mialas :-)
pamietam jak ja latalam co 2 dzien sprawdzac przyrost bo mnie gin ( juz do niego nie chodze) nastraszyl ze moglam miec poronienie bo ja plamilam na poczatku
wiolka oj skusisz sie skusisz :-) zobacz siknelabys i juz bysmy wiedzialy a tak to trzymasz nas w nieswiadomosci :-(

anisiaj no ladne jak na zaplodnienie 4 marca to ladne :-) wszystko bedzie si Kochana :-)
marta no piekne macie mieszkanko 3 pokoje w dobrej dzielnicy :-)
wiolka do apteki i to juz hihi :-D
ja marze o wlasnym mieszkanku....

bobo - to trzeba grać w totka :) my mamy swoje i dzięki Bogu, jeszcze 13 lat kredytu ;) no ale w wawie nie opłaca się wynajmować, bo płaci się tyle, co ratę ze swoje. Chociaż dobija mnie myśl, że za tą kasę w innym mieście mielibyśmy dom ;)

anisiaj w poznaniu jest to samo za wynajm placisz co za rate kredytu. ale poki co my szans na kredyt nie mamy bo maz pracuje a ja choruje wiec jeszcze troche musimy wynajmowac

reklama
Do góry