reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzień dobry Kochane.

Katka, Ilonka- dziękuję, wiecie za co....

Marta- gratuluję prawka,

Ilonko, anaber, bobo- rogaliki wyśmienite. Aż mi narobiłyście ochoty.

Katrinko- pakuj się już pakuj...

Widziałam też wcześniej, że był temat teściowych... Ja już nie mam siły pisać, mówić, myśleć o swojej. Fakt, że to jest gatunek, który naprawdę powinien żyć jeden sezon, albo przynajmniej bardzo daleko.

Wiolka- moja duma pewnie by postawiła weto i nie poszła, ale gdyby mężowi zależało to dla świętego spokoju poszłabym na chwilkę, bo z doświadczenia wiem jak łatwo sie mówi :nie pójdę i koniec. Idź, ale rzeczywiście zasymuluj złe samopoczucie- ja złośliwie powiedziałabym, że mi to mięso albo surówka zaszkodziła i zgarnij męża do domu. Wypij wtedy mięte i Ci przejdzie. Mężowi nie będzie przykro, a teściową delikatnie mówiąc uszczypniesz.

Przepraszam, ale reszty nie pamiętam...

Wszystkie Was za to gorąco pozdrawiam i ściskam wiosennie.

Karolcia n o w koncu sie pokazalas!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Tule kochana, a powiedz jak tam malentas sie miewa????

wiola no to podziwiam naprawde :) no to czekamy w takim bądź razie do jutra :) nie jedną bolał brzuszek jak na @ a jednak dzidziolki są w brzuszkach także wiesz......:) poza tym Ja miałam przez jakiś czas uczucie ze @ przyjdzie i latałam do wc i sprawdzałam hehe:)
aneczka tak własnie coś myslałam ze miałaś do czynienia z kuchnią :)
bobo to masz czas aby obmyśleć dziś gdzie sie wybierzecie , moze do mnie co ????? hihi :)
NO a ja lepiej, nerka nie bolała wiec lux, mam nadzieje ze to nie cisza przed burzą !!!!!!!!! No ale noc i tak nie spokojna bo ciągle wstawałam do Jasia, ale chyba muszę sie przyzwyczajać znów do nieprzespanych nocek :eek:

Katy a to TY taka, w ukryciu ????????? NO ale dobrze ze ogólnie jesteś z Nami !!!!!!!!!!!!! wypływasz na suchy ląd prawda ????????????????
Karolinka kciuki za wizytę dzisiejszą, i napisz proszę na enpr co i jak , bo ciekawa jestem czy poznasz juz płec !!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze dziewczyny tak chciały córeczki i je mają ale w niebie, bedą czuwać nad nimi !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Katka- nie wiem co z Maleńtasem. Dzisiaj popołudniu idę na wizytę, więc może tym razem ten leakrz mi coś powie sensowniejszego niż: wszystko w porządku prosze się ubrać.

Troszkę się boję, ale...

witam porannie :happy2:

kurcze wstałyście i już 3 strony naskorbałyście jak tu Was ogarnąć, wczoraj jak posprzątałam kuchnie po moich kuchennych rewolucjach to już spałam na gesslerowej :)
dzis z Igorkiem rano tez sobie dłużej pospaliśmy bo M mial zapowiedziane,ze po cichu ma wychodzić więc troliliśmy do 8:45

Ilonko boli boli rwa ciągnie strasznie:wściekła/y: ale co zrobć, jesli chodzi o zgagę to biore reni niestety nic innego nie pomaga. A jak Jasiu sie czuję ??

ilonko my ciagle ta podroz poslubna przekladamy bo ciagle cos i tak myslimy ze moze bysmy teraz ggdzies pojechali ale gdzie to nie wiem moze nad morze hmmm sama nie wiem cos pomyslimy :-) dziekuje Kochana za zaproszenie ja rowniez zapraszam do Poznania :-)
marta spiochu wstawaj :-)
wiolka jakbys byla blizej to dalabym Ci moje tesciory bo mam ich duuuzo hihi :-) a jakies objawy masz?
mam tesciow i meza brata z zona w niedziele na obiad wiec musze cos wymyslec dobrego do jedzonka

Ilonka no :tak:w koncu wyplywam moze juz dzisiaj meza zmolestuje:-D
Karolcia to jak cie pozbedzie ........to zabarykaduj drzwi:cool2: i powiedz mu ze nie wyjdziesz dopoki ci nie powie wszystkiego czego chcesz........w koncu placisz za ta wizyte!!!!!!

Joweg
to juz wyciagaj make, zakladaj faruszek moze byc na gole cialo :wink: jesli m w domu i do dziela :-)

reklama
Do góry