reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka - ja nie robię betki ale samo hcg, bo mi tak babka w laboratorium podpowiedziała. Wyniki będą dzisiaj, więc będę tutaj schizować. Jutro mąż idzie ze mną, ale na usg dopochwowe nie dam mu popatrzeć ;) dobrze, że odpoczęłaś trochę od bólu, no i że pomoc do domu wraca :)

idę kochane, za jakiś czas wrócę:)

reklama
Joweg żebyś wiedziała:-) cały czas w to wierzy ja sie narazie nie anagazuje bo i tak ciągle myśle o @ że zaraz będę mieć:shocked2:jak do jutra nie dostane to kupie test i zrobie chociaż szczerze to wolałabym żeby ktoś inny na niego nasikał niz ja:eek: Ilona- nie kuś nie mam na szczęście testu w domu ale do rynku z domu mam 5 min a tam mam kilka aptek pod ręką

Ostatnia edycja:
anisiaj a czemu samo hcg:szok:
wiola ja Ci chetnie siknę, bedą II krechy jak malowane :-) myślę ze bromek obniża szybko, bo moja przyjaciółka miała cykle bezowulacyjne własnie przez prolaktynę i jak zaczęła brać na początku cyklu jak sie nie mylę od razu miała owu wiec mysle ze są duże szansę, bo w koncu przy braniu leku ciągle sie mozna starać :) no ale to dziś kup test aby rano zrobić :-p

wiolka23- to dawaj dam mezowi :) to nasika ale wiesz u neigo 2 krechy wyjda bo ma podwyzszone hcg :D

anisiaj- a wez mi nie mowi o usg hehe od lipca zeszlego roku caly czas mialam pare razy w tygodniu czasami ,lekarz zawsze prawie facet i co usg maz ze mna hehhe , ale i tak nagorszy byl transfer ze wiesz lekarz wziol wzielrnik otworzyl i przyszla babka i przyniosla w rurce nasze zarodki hehe tak glupio sie czulismy troche :)

witajcie :-)
wiolka ja bym nie wytrzymala i juz bym nasikala na testy a mam ich w domu ohoho i jeszcze troche wiec mam na co sikac hihi :-)
anisiaj jak bedziesz miala wynik to od razu pisz nam tu kochana :-)
ilonko jak nocka?
mezus poszedl do pracy wiec znow 12 samotnych godzin mnie czeka no ale od jutra ma urlop wiec bedzie ze mna moe gdzies sobie pojedziemy :-)

Dziewczyny nie możliwe jesteście :-) kupie chciałabym już zrobić ale obiecałam sobie że do jutra wytrzymam to do jutra,nawet przy mężu o teście głośno nie mówiłm bo on to już by mi wczoraj do apteki po niego poleciał i kazał robić:-D.Ćwicze swoją silną wole zawsze myślałam że już jej nie mam a tu prosze coś jeszcze jest:sorry: Bobo-ty już niedługo będziesz mogła sikać bo miałaś owulke ja nawet nie wiem czy owulke miłam a nie kupuje tych testów owulacyjnych bo wiem że wtedy sie od nich nie odkleje co ma być to będzie okaże sie wszystko jutro brzuch mnie bolał jak na @ w poniedziałek i myślałam że już bedę mieć teraz wszystko ustało nic nie boli czasem czuje tylko ukłucia w prawym boku i napięcie ale ono jest spowodowane moim oczekiwaniem czy dostane czy nie

Ostatnia edycja:
Witam :)
Katy a czemu tak Cię mało tu słoneczko ?????????????????? praca ????????
co do zgagi to mi tylko mleko pomagało na chwilę ale zimne ( z Jasiem) a teraz ciepłe od razu pomaga na dobre !!!! :tak: ale anaber TY po niabiale masz większą wiec odpada ,a reni używać jak trzeba tak ???????????? BO to można :)

aneczka widzę ze TY w kuchni czujesz sie jak w 7 niebie :tak: masz smykałkę do tego co ??????

anaber jak rwa kulszowa dziś ???????????
Roza a jak Wy sie czujecie ????????????? Jak Majeczka ??????????
wiola a TY dostałaś @ ?????????????
od kiedy zamieszkałam z Tomkiem zaczęłam lubić kuchnię :) a pół zycia przepracowałam w restauracjach więc pewnie coś mi się wryło w główce hehe
Witaj Kobitki,

z posmakiem jak po zjedzeniu połowy złomowiska witam się ja :) Dzisiaj piątek, więc nareszcie mój mąż pracoholik znajdzie dla mnie trochę czasu :)))) no a jutro wizyta :)

KatyB - ja ciągle na Ciebie czekam, więc uwierz mi też widzę Twoją nieobecność:)

jakie macie plany na weekend?
chyba pojedziemy do moich rodziców.. bo zapewne teść pzyjedzie tutaj .. ehh więc będzie trzeba się ewakuować
Joweg żebyś wiedziała:-) cały czas w to wierzy ja sie narazie nie anagazuje bo i tak ciągle myśle o @ że zaraz będę mieć:shocked2:jak do jutra nie dostane to kupie test i zrobie chociaż szczerze to wolałabym żeby ktoś inny na niego nasikał niz ja:eek: Ilona- nie kuś nie mam na szczęście testu w domu ale do rynku z domu mam 5 min a tam mam kilka aptek pod ręką

trzymam kciuki za pozytywnego tesciora

reklama
Hej babeczki babeczki.jpgbabeczki.jpg
Ilonka ja sie moze tak nie udzielam ale z ukrycia podczytuje:-) , czasami poprostu nie pisze bo co moge powiedziec o chorobach dzieci, czy innych sprawach zwiazanych z wychowaniem ich :-( jak bym byla chociaz w ciazy to pewnie bym cos sie wiecej tym interesowala ale sledze was:cool2:
Aniasiaj dzieki;-), mowisz ze idziesz z m na badanie?????? On sam zagladnie :-D

Dziewczyny wczoraj bylam na profilu Lori.....i tak mi smutno ona miala dwie dziewczynki :-(ale da rade tylko czasu potrzeba.
Losiczka tez sie pokazala ale chyba biedna nie ma sily na pisanie.....Losiczka czekamy tu na Ciebie!!!!!!!!

A macie wiesci od Zzagubionej kurcze leki, lekami ale normalnie sie zawsze jakos meldowala ze wszystko oki:eek:!!!!! Zzagubiona daj nam tu znac!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry