reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
znalazlam tez cos takiego :-) blisko rynku bynajmniej tak pisza i 50 zl za osobe wiec nie jest zle a ze zdjec wyglada fajnie nawet zreszta ja tam luksusow nie potrzebuje
Moon Hostel - noclegi i komfortowe pokoje w Krakowie
Moon Hostel - noclegi i komfortowe pokoje w Krakowie
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
jutro maz ma wolne wiec bedziemy jak juz cos to zamawiac jakis nocleg :-)
ok lece pisac dalej bo siedze tu z wami a moja magisterka lezy plackiem achhhhh szkoda ze samo sie nie napisze :-( moze ktos chce mi pomoc i napisac mi ankiety hihi ;-)
ok lece pisac dalej bo siedze tu z wami a moja magisterka lezy plackiem achhhhh szkoda ze samo sie nie napisze :-( moze ktos chce mi pomoc i napisac mi ankiety hihi ;-)
Bobo - super! tylko zwróć uwagę na dwie rzeczy - to jest hostel, a więc trzeba klepać pokój 2-osobowy, żeby nie trafić na towarzystwo. dwa - kraków to imprezowania Anglików i w tanich hostelach jest ich na pęczki. moi znajomi kiedyś nocowali z nimi w hostelu - zarzygana łazienka i śpiewy do rana 
aneczkaa
Fanka BB :)
nie mam regularnych ale przeważnie od 18 czuję że nadejdzie ( cierpię na PCOS i mam złą budowe jajników kiedyś lekarz orzekł u mnie bezpłodność .. niedługo potem zaszłam w ciążę i zmieniłam lekarza) test robiłam 3 dni temu i 2 dni temu - 3 dni temu jakieś dziwne testy mi mąż przyniósł i jeden nie wyszedł na drugim jakby były dwa paseczki ale w złym miejscu , 2 dni temu wysłałam Go po porządny test i wyszedł negatywny....aneczka a na kiedy masz termin@? sikaj sikaj na tesiora hihi :-)
ja teraz znikam popisze troche prace a pozniej chyba gdzies poleze bo pogoda cudowna
ja lubie siedziec w kuchni i pichcic wiec dla mnie to nie problem szczegolnie teraz jak siedze na chorobowym to na leb idzie dostac hihi
mdli mnie na zapachy i to mocno i brak mi apetytu .. ale to może być z powodu stresu - mam baaaaaardzo ciężką sytuację z rodziną męża .. ( w skrócie .. męża rodzice wyrzucili z domu jak miał ok 16 lat sam sie utrzymywał opłacał szkołę i pracował .. mieszkał u babci .. do tej pory tu mieszkamy . jako że nie było testamentu ze str dziadka musieliśmy spłacić całą rodzinę teścia (a babcia zrobiła darowiznę z dożywociem , w dniu przepisu teść powiedział meżowi że nie chce kasy i że nam to da - skłamał .. dziś nas okrada , poniża , krzyczy , zastrasza mi dziecko itp ) w dużym skrócie
Zdrówka dla męża !!!suonko87- a teraz jak reka odjolw koncu glowa mnie poscila , msuze gotowac ale wogole nie mam pomslu co mam robic
aneczka- mam na imie Jowita , lat : niedlugo 21staramy sie z mezem juz jakies ponad dwa lata , nie mozemy naturlanie poczac dzidzusia ze wszgledu ze maz choruje ( rak kosci , przerzuty na plucach) przed chemia oddal sperme i teraz od lipca zeszelgo roku dzialamy na powaznie , mamy za soba juzz jedna nie udana probe a w maju podchodzimy do trnasferu z mrozakow
bo mamy 3 zarodki zamrozone
a tak pozatym do praca , dom gotowanie sprztanie i stes czy sie w koncu kiedys nam uda
![]()
trzymam serdecznie kciuki za dzidziusia a najlepiej 3 na raz
Ja mam 27 lat mam męża wspaniałego jest synem dla moich rodziców jako że jego hmmm nie potrafią chyba nimi być dla Tomka...
Mam coreczkę Amelkę ma 2 latka i jest genialna
Lubię gotować ale nigdy nie trzymam się przepisów , kocham zwierzaki - mam ich sporo jako że mamy 2,5 tys m kw działki wokół domu , dom pod lasem pod dużym miastem , gdyby nie zgredy(teście) byłoby bosssko
Jestem obecnie na urlopie wychowawczym
suonko - uspokoiłaś mniemy też mieliśmy księgę gości, ale zapomniałam o niej powiedzieć i zespół też nic nie mówił, leżała z boku i wpisali się tylko ci, którym udało się ją zauważyć
zazdroszczę Ci tych emocji, które jeszcze przed Tobą
))
aneczko - ja mam 28, jestem psychologiem dziecięcym, a po godzinach maniaczką gotowania, czytania książek, oglądania dobrego kina. Moją największą pasją są zwierzęta - mam adoptowaną sunię po przejściach, a u rodziców adoptowane 3 koty. męża poznałam na studiach, jesteśmy 7 lat razem, 1,5 roku po kościelnym i prawie 3 lata po cywilnym. i uwielbiamy razem podróżować
joweg - a jak to jest - bierzecie wszystkie 3 jednym razem i jak się uda, czy możecie potem jeszcze próbować?
scotland - do tabelki: @ miał być 18.03, termin ok 25.11 (zobaczę co powie lekarz), wizyta jutro
zzagubiona - za wcześnie u lekarza to znaczy kiedy byłaś? bo ja idę jutro (ok 20 dni po potencjalnym zapłodnieniu) i gdybam czy nie za wcześnie. Jak się czujesz poza tym? kiedy masz jakąś wizytę?
pewnie jakos za tydzieńscotland wizyta 3 kwietnia najbliższapłec dziewczynka hihi!! no może niedługo bedzie można tak napisać :-) zagubiona a coś tworzysz ??????? czy tez nie bardzo na to sił starcza???????????/
aneczka kiedy chcesz znów testować ?????????????
Ja jestem zadowolona bo pięknie wysprzątałam , pranko schnie na balkonie, obiad mam wczorajszy, jeszcze tylko podłogi umyje ale to jak Jaś zaśnie , no i trzeba iśc kupić gdzies jeszcze pampersy, kurcze jeszcze chwilka i nie bedzie miec tak fajnie juz ten mój krasnal bo pielucha z dupy bedzie ściągnięta !!!!
Dziewczyny czym myjecie płytki podłogowe ?????????? mnie szlak bierze bo co umyje to mam takie smugi straszne i jak Jasiek biega zaraz po wyschnięciu to są nogi poodbijane bo te płytki taka białe sie robią!!!!!!![]()
-Lorelain-
Cześć dziewczyny,
ja przyszłam sie przywitać, co u was słychać ciekawego? Ilonka i Roszpunka znacie już płeć?
Ja staram sie to wszystko jakoś w głowie poukładać, ciężko będzie wrócić do pracy eeeeeeh ... ale planuje juz ponowne staranka
ja przyszłam sie przywitać, co u was słychać ciekawego? Ilonka i Roszpunka znacie już płeć?
Ja staram sie to wszystko jakoś w głowie poukładać, ciężko będzie wrócić do pracy eeeeeeh ... ale planuje juz ponowne staranka
scotland18
Lori dobrze ze do nas zgladasz kazdy o tobie pamieta i mysli, ja mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie ci troche latwiej, choc wiem ze bol nigdy nie zniknie. Trzymam kciuki za starania gin mowil ile musicie odczekac?
reklama
Hej dziewczynki :-)
Lori cieszę się,że się pojawiłaś
Tulę mocno i mam nadzieję,że staranka szybko przyniosą efekt :-)
Bobo na ja niestety nie mogę Ci nic polecić, bo ja nie bywam w Karkowskich hotelach:-) Ale jeśli chodzi o hostele, to dziewczyny maja rację... Ja wybrałabym jakiś hotel mimo wszystko. Chętnie bym Was przenocowała, ale w ten weekend nie mam możliwości...
Lori cieszę się,że się pojawiłaś

Bobo na ja niestety nie mogę Ci nic polecić, bo ja nie bywam w Karkowskich hotelach:-) Ale jeśli chodzi o hostele, to dziewczyny maja rację... Ja wybrałabym jakiś hotel mimo wszystko. Chętnie bym Was przenocowała, ale w ten weekend nie mam możliwości...
Podziel się: