reklama
Marysia77
Fanka BB :)
WIOLA gratulacje, a my zbieramy sie powoli do lekarza potem sie odezwe buziaki
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam
Wiola no i super ze zrobiłaś test, teraz juz jesteś pewna ze sobie tej ciąży nie uroiłaś co ?????????
a masz możliwość wrzucenia zdjęcia do nas ?????????? hmmmmmm no własnie a może jakieś fajne fotki na "szalone wrzucisz bo nie mamy Was jeszcze w galeri
GRATULUJĘ JESZCZE RAZ SŁOŃCE !!!!!! DBAJ O WAS !!!
Karolinka Katka dam radę do jutra biorąc nospę jest OK, mogę funkcjonować jakoś
Karolinka ehhhh z tymi lekarzami, no ale jak we wczwartek wizyta to juz szybko mam nadzieje zleci i zobaczysz Maleństaska małego wiercącego sie na maxa i machającego mamuni
może nowe zdjęcie brzuszka co ??????????????? aha czujesz może jakieś juz delikatne ruchy ????????????????
madlen skarbie spałam w miarę dobrze, gdyby nie to ze jaś o 2 wstał i mówi "mama wstajemy " ???
wiercił sie jak szalony, nie miał snu dziś !!!!! a ja razem z nim, mąz pojechał przed 5 do stolicy wiec potem juz sie spało fajne, dopiero teraz wstaliśmy 
Idę dać dziecią jeść bo trzeba sie nafaszerować prochami !!!!!
Wiola no i super ze zrobiłaś test, teraz juz jesteś pewna ze sobie tej ciąży nie uroiłaś co ?????????

Karolinka Katka dam radę do jutra biorąc nospę jest OK, mogę funkcjonować jakoś
Karolinka ehhhh z tymi lekarzami, no ale jak we wczwartek wizyta to juz szybko mam nadzieje zleci i zobaczysz Maleństaska małego wiercącego sie na maxa i machającego mamuni

madlen skarbie spałam w miarę dobrze, gdyby nie to ze jaś o 2 wstał i mówi "mama wstajemy " ???

Idę dać dziecią jeść bo trzeba sie nafaszerować prochami !!!!!
K
karol_in-a
Gość
dżoana- no właśnie, u nas podobnie. mamusia wzięła kredyt na nasz ślub (choć nikt jej o to nie prosił, bo sami sobie wszystko finansowaliśmy), no i utrzymywała jeszcze starszego syna- padalca. Mój mąż teraz poczuwa sie do obowiązku spłacenia tych kredytów, dokładania mamusi do życia i zapewnienia jej bytu na poziomie sprzed śmierci teścia, czyli o 2 tysiące musi jej budżet uzupełnić. A mieszkamy tak na dobrą sprawę u siostry męża i jej chciwego męża, więc czekać tylko kiedy nam ustali wysokość czynszu i zacznie wypominać że zbyt często się myjemy.... Wrrr....
Niestety moja droga mój mąż zdaje się nie widzieć problemu, a jedyny problem jaki widzi to we mnie i moim egoizmie, więc na próżno szukać mam w nim zrozumienia.... ;(
mam nadzieję, że ta wizyta jakoś mnie wyciszy, że jakoś sie poukładam i będę potrafiła od tego odciąć, bo żyć w tej pajenczynie mnie po prostu psychicznie wykończy
Niestety moja droga mój mąż zdaje się nie widzieć problemu, a jedyny problem jaki widzi to we mnie i moim egoizmie, więc na próżno szukać mam w nim zrozumienia.... ;(
mam nadzieję, że ta wizyta jakoś mnie wyciszy, że jakoś sie poukładam i będę potrafiła od tego odciąć, bo żyć w tej pajenczynie mnie po prostu psychicznie wykończy
wiolka23
Ilonka- jestem już pewna zdjęcia wruce na szaolne tylko jak pozgrywam bo mamy u kuzynki na kompie fajne :-) Karolinka-napewno psycholog doradzi ci jak masz sie zachowawywac i jak męzowi oczy otworzyć na sytuacje w jakiej cie postawił mam nadzieje że wszystko po tej rozmowie ze specjalistą ci sie rozjaśni i zobaczysz wyjście z sytuacjii
A ja kobiety załatwiłam pieczątke na podaniu do przedszkola zamydliłam oczy sołtysowi i podbił mi nawet bez umowy najmu bo jej nie znalałam

aneczkaa
super !!!!Ilonka- jestem już pewna zdjęcia wruce na szaolne tylko jak pozgrywam bo mamy u kuzynki na kompie fajne :-) Karolinka-napewno psycholog doradzi ci jak masz sie zachowawywac i jak męzowi oczy otworzyć na sytuacje w jakiej cie postawił mam nadzieje że wszystko po tej rozmowie ze specjalistą ci sie rozjaśni i zobaczysz wyjście z sytuacjiiA ja kobiety załatwiłam pieczątke na podaniu do przedszkola zamydliłam oczy sołtysowi i podbił mi nawet bez umowy najmu bo jej nie znalałam
![]()
wiesz może ja sprawdzić czy dane przedszkole ma te 4-5 darmowych godzin ?? jest jakaś lista czy trzeba w każdym z osobna pytać ?? no i czy przyjmują niezależnie od wieku czy tylko starsze dzieci ??
wiolka23
Aneczkaa- z tego co j sie orientuje to każde przedszkole musi mieć 5 godzin bezpłatnej podstawy u nas to jest od 8 do 13 ale przedszkole funkcjonuje od 7 więc jeśli przyprowadzasz tak dziecko to za tą godzine płacisz i od 13 do 17 za każdą godzine 2,20 u nas przyjmuja od 3rż musisz zamieszkiwać w danym rejonie na który przypada przedszkole i jeśli są wolne miejsca to mogą przyjąc młodsze dzieci tylko tu już jest to dobra wola dyrekcjii czy chce takiego małego przedszkolaka u nas dziecko musibyć w przedszkolu minimum 8 godz
reklama
aneczkaa
dzięki !!
właśnie w takim super fajnym i w dodatku najbliżej naszego domu przyjmują 3 latki a młodsze jak są miejsca ale dyrektorka nam mówiła że marna szansa na wolne miejsca bo mnóstwo 3 i 4 latków ...
w sumie mam wychowawczy do 2014 roku ale jak będę w ciąży przyda się te kilka godzin odpoczynku
właśnie w takim super fajnym i w dodatku najbliżej naszego domu przyjmują 3 latki a młodsze jak są miejsca ale dyrektorka nam mówiła że marna szansa na wolne miejsca bo mnóstwo 3 i 4 latków ...
w sumie mam wychowawczy do 2014 roku ale jak będę w ciąży przyda się te kilka godzin odpoczynku
Podziel się: