Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a masz możliwość wrzucenia zdjęcia do nas ?????????? hmmmmmm no własnie a może jakieś fajne fotki na "szalone wrzucisz bo nie mamy Was jeszcze w galeri
GRATULUJĘ JESZCZE RAZ SŁOŃCE !!!!!! DBAJ O WAS !!!
może nowe zdjęcie brzuszka co ??????????????? aha czujesz może jakieś juz delikatne ruchy ????????????????
wiercił sie jak szalony, nie miał snu dziś !!!!! a ja razem z nim, mąz pojechał przed 5 do stolicy wiec potem juz sie spało fajne, dopiero teraz wstaliśmy
A ja kobiety załatwiłam pieczątke na podaniu do przedszkola zamydliłam oczy sołtysowi i podbił mi nawet bez umowy najmu bo jej nie znalałam
super !!!!Ilonka- jestem już pewna zdjęcia wruce na szaolne tylko jak pozgrywam bo mamy u kuzynki na kompie fajne :-) Karolinka-napewno psycholog doradzi ci jak masz sie zachowawywac i jak męzowi oczy otworzyć na sytuacje w jakiej cie postawił mam nadzieje że wszystko po tej rozmowie ze specjalistą ci sie rozjaśni i zobaczysz wyjście z sytuacjiiA ja kobiety załatwiłam pieczątke na podaniu do przedszkola zamydliłam oczy sołtysowi i podbił mi nawet bez umowy najmu bo jej nie znalałam
![]()