reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja dopiero co usiadłam i padam
zrobiłam bigos, sernik, krokiety, galat i kotleciki z grzybków posprzątałam i mam dość na dzisiaj

Marta-to sie urobiłaś dziś ja jutro pieke ciasta dziś nastawiłam jarzyny na sałatke i wiele nic nie robie bo sie źle czuje zZagubiona- zycze zdrówka i mam nadzieje że śweta w domku spędzisz:-)

Kochane Staraczki!

Życzę Wam spokoju i czasu do zadumy,
niech ten czas Zmartwychwstania będzie dla Was czasem pewnego odrodzenia - złapcie nową energię i wiarę w oczekiwaniu na cud, na który wszystkie tutaj czekamy :)
Samego dobra na te wszystkie dni
!
p.s.a ciężaróweczkom życzę też, aby wszystkie pyszności na stole "weszły nam gładko" ;)

będę tu jeszcze zaglądać, ale życzenia już składam :)

Dziękuję Wam za pocieszenie co do moich wyników. Wizyta już jutro rano, więc trochę się powinnam uspokoić (mam nadzieję;))

Marta ty sie nie przepracuj nam za bardzo

Dziewczynki wesolych swiat 1996.gifnie przejedzcie sie za bardzo ;-)

Pochwalcie sie koszykami:-)

scotland - nie dobijaj mnie tym koszykiem ;) właśnie kupiłam sobie cudny, taki oryginalny i bardzo subtelny, ale tak przesadziłam z jego oryginalnością, że teraz nie mogę dobrać żadnej serwetki ;)

zzagubiona - dużo zdrówka dla Ciebie!

Dziewczyny jeszcze jedno ode mnie: mam nadzieję, że nie uraziłam żadnej z Was czymś od siebie, albo moimi wywodami. Szkoda, że nikt nas nie utemperował i dziewczyny, które założyły to forum, przeniosły się na inny wątek. Przykro mi strasznie, bo mam poczucie winy - to był ich ogródek, a my chyba trochę za bardzo rozhulałyśmy się naszymi sprawami. Kilka dni temu pytałam czy przeginamy i ktoś napisał, że nie...widocznie jest inaczej. Mimo wszystko za "stare" i "nowe" Staraczki mocno trzymam kciuki i raz jeszcze życzę samego dobra na Święta!:)

Ostatnia edycja:
Anisiaj mnie na pewno nie uraziłaś :tak: my tu mamy to szczęście, że pomagamy sobie wzajemnie :-D a tak w nawiasie mówiąc to kto się przeniósł?
Scotland postaram się hi hi hi już nie dużo mi zostało do zrobienia ;-)

hej laseczki

jutro mogę nie mieć czasu więc już dzisiaj chciałam wam życzyć

Zdrowych, spokojnych i bardzo rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy! Pogoda nas nie rozpieszcza, ale mam nadzieje że ten świąteczny czas upłynie wam bardzo milutko.

Jak dam radę to wpadne jeszcze w te świąteczne dni, a jak nie to do wtorku!

Marta przeniosla sie wiekszosc dziewczyn z watku, tutaj niestety rozmawiamy tylko o ciazy i myslimy tylko o sobie.

Smutno mi troche bo naprawde dziewczyny polubilam i dzien bez forum byl dniem straconym, ciekawe jak teraz potocza sie losy forum.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry