reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Właśnie dajcie linka z czystejj ciekawości nie można gadać na kogoś
Joweg wrzucaj fotki jajek :)
Anisiaj ja grynszpanem stroję tylko

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dajcie spokój. Nie ma sensu. Kto znalazł ten ma, ale nie nakręcajmy się. Dziewczyny chcą się dobrze czuć w swoim gronie, a my nadal mamy siebie. Przecież o to w tym chodzi, żeby mieć z kim pogadać i niech każdy ma swoje podwórko. Nie jestem za podziałami, ale skoro tak komuś uwierałyśmy, to rozstanie nie jest złe. Dobrze, że nas stąd nie wyprosiły dziewczyny;)

na głównym forum "staramy się", wątek założony przez jedną ze staraczek. Marta - ostrzegam, ja mam doła, dzoana też żałuje. Szkoda Twojego nastroju, serio.

Anisiaj, masz rację, no, ale przykro się zrobiło, bo wydawalo się, że wszystko ok, a tu nagle ni z tego ni z owego takie rzeczy wychodzą. Hmm, dziwne to to. Mi tutaj dobrze, mimo, że ja nadal starająca się i nie pogadam za bardzo o odczuciach ciążowych, bo ich nie mam:zawstydzona/y:

hej babeczki :-)
widze,ze tu jakies zamieszanie dzisiaj...nie bardzo kumam o co biega,a juz czasu i sily na to nie mam ,zeby doczytac o co kaman :sorry:
caly dzien cos robilam,sprzatanie,gotowanie..a bez kawy ciezko,ale pic nie bede,bo sie boje..nawet robota nie kleila sie w rekach jak powinna,bo zasypialam na stojaco..jeszcze ta pogoda..bardziej przypomina jesien niz wiosne :angry:
sciskam was mocno
i zycze
ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT
CIEPLYCH I RODZINNYCH ;-)
staraczkom oczywiscie zycze II kreski na tescie,
a ciezaroweczkom,spokojnej ciazy :tak:;-)

ja o pomalowanie kilku jajek poprosilam mame:-) pewnie jak majka bedzie troche starsza i bardziej rozwinieta artystycznie to bedziemy malowac razem poki co nie mam weny....

Maz opowiedzial mi ze w Niemczech dzieci zawsze szukaja prezenty schowane przez 'zajaczka' i jako ze u niego w domu tez tak chowali prezenty to my naszej tez zrobimy taka zabawe tylko nie wiem czy zrozumie:sorry:

Ja przyznam sie ze dzisiaj obudzilam sie o 5 poszlam sie napic a ze laptop byl wlaczony to usiadlam i natknelam sie na watek Katyb, juz nie moglam zasnac, caly czas o tym myslalam

dzoana - ale jak tylko poczujesz pierwsze objawy, to masz fachowców pod ręką :))))

madlen - dziękuję i wzajemnie :)

scotland - zajączek to super sprawa i dzięki temu ta Wielkanoc jest taka bliższa dla dzieci :)

reklama
Znalazłam już dziewczynki ten wątek nie trudno było znaleśc tez mi przykro i mam ochotę coś napisać im

Scotland
zrozumie Malutka mojej siostry młodsza córcia ma 2 latka i już kuma o co chodzi wie że zajączek przyjdzie, a zawsze chowają im w ogrodzie słodycze

Do góry