reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja też jestem ciekawa ale już mi skoczyło ciśnienie a jak dzoana mówi że nie warto to nie warto sie denerwować nie robi sie tak ale cóz jak ktoś nie ma odwagi powiedzieć czegoś wprost to mówi to za plecami:no:Marta-już ją do spania wygoniłam bo stół mi też wymalowała:-)ale niech sie cieszy to tylko dziecko

reklama
Marta - olej to. Dziewczyny mają prawo być tylko z tymi, z którymi chcą ich wybór w jaki spoób to robią. Do tego wątku były zaproszenia, my ich nie mamy, więc mamy wątek tutaj. Nad formą i treścią zarzutów o egoizm mogę dyskutować, ale myślę, że to już każdy, kto tak pisze, powinien rozliczyć w swoim sumieniu.

DZIEWCZYNY SKOŃCZMY TEN TEMAT, BO SOBIE PSUJEMY ZDROWIE I ŚWIĘTA! :)

Anisiaj, dokładnie:tak: Zreszta ja lubie słuchać o wózkach, ciuszkach i innych "bzdetach" ciążowych. Jak juz dojdzie co do czego to będę obcykana;-)
Madlen, no jest zamieszanie niemałe:-( Przykra sprawa wyszła i tyle.
Scoti, tylko nam nie ucieknij, bo kto będzie tabelke prowadził;-)

dzoana no tak z dwojga zlego to lepsze niz wyproszenie z forum.....

Madlen ty chyba jestes tu od poczatku wiec pewnie zostaniesz zaproszona na drugi watek, tu zostaja tylko nowe i majace wszystkich w nosie dziewczyny

Wiolka pewnie, że tak w końcu święta są dla dzieci :-D bardzo ważne no wiesz prezenty i hi hi ale mogła by cioci pomalować kilka jajek :sorry:

Dzoana - akurat o wózkach to pamiętam gadały dziewczyny, które są w tamtym wątku ;) my gadałyśmy o nudnościach, a to zdecydowanie inny etap ;)

Mam ochotę zanucić song kiczowatego Stachurskiego "Zostańmy razem, zostańmy razem, ja i Wyyyyyyyyyyyyyy" :)))

a może same się zaprośmy i miejmy tylko swój wątek? potem kolejny, kolejny i kolejny aż napisze do nas administracja babyboom, że przeginamy :)

scotland my naszym smykom co roku chowamy prezenty i oni szukaja,a w wielkanoc,robimy polowanie na pisanki,tylko zamiast pisanek sa czekoladowe jajka..fajna zabawa dla calej rodzinki ;-)
dziewczynki nie wiem o co biega,ale prosze bez nerwow,malo macie swoich problemow ???

edit
scoti ja nie z tych,co zmieniaja front jak im cos nie pasuje..jak cos mi nie lezy,to albo sie wycofuje calkiem,albo mowie co mnie boli..i mowie prosto w oczy,za duzo lat mam,aby obgadywac po katach ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta - ale dziewczyny przecież wiedzą, jak się poczułyśmy, bo są stale na forum, więc być może tutaj zaglądają. Apeluję o rozsądek, bo nam się zarodki, płody tudzież czekające w kolejce jajeczka wkurzą :)

Do góry