Asiula25
Początkująca w BB
A teraz moja mała prośba a`propos sukienek wyjściowych na imprezy typu ślub/wesele. Bo mamy wesele mojego Szwagra 15 sierpnia. Któraś z Was pisała o weselu w lipcu. Ja mieszkam w Zabierzowie k. Krakowa i nawet nie chodziłam za eleganckimi rzeczami po sklepach dla cieżarnych, bo mnie nie stać kreacje za takie ceny. Moje ciążowe ciuszki ze sklepów - nowe to spodnie dresowe z Reserved i bluzeczka w większym rozmiarze, i spodnie czarne z H&M, które służą mi praktycznie od początku ciąży, bo są mega wygodne. A tak to allegro i siatka ubrań kupiona od dziewczyny, która sprzedawała je na gumtree.
No i mam taką czarną sukienkę z Promod ( oczywiście mega promocja: ze 179zł na 79zł ), umieszczę zdjęcie jak sobie w niej zrobię i wtedy będę czekać na Waszą pomoc i komentarze, czy nadaje się ona na taką okazję?
No bo z jednej strony to lato i w czarnym mogę wyglądać smutno i może mi być gorąco, a z drugiej strony sukienka jest bawełniana, luźna, a dla brzuszka przede wszystkim liczy się wygoda, jestem brunetką i w czarnym raczej wyglądam dobrze, i mogę pokombinować z dodatkami w jakimś ostrym kolorze ( turkus mój ulubiony ), albo bardzo jaśniutkimi. Aha, i dodam że mój Mąż ma czarny garnitur.
Lecę zrobić fotkę i zaniedługo ją zamieszczę. :-)
No i mam taką czarną sukienkę z Promod ( oczywiście mega promocja: ze 179zł na 79zł ), umieszczę zdjęcie jak sobie w niej zrobię i wtedy będę czekać na Waszą pomoc i komentarze, czy nadaje się ona na taką okazję?
No bo z jednej strony to lato i w czarnym mogę wyglądać smutno i może mi być gorąco, a z drugiej strony sukienka jest bawełniana, luźna, a dla brzuszka przede wszystkim liczy się wygoda, jestem brunetką i w czarnym raczej wyglądam dobrze, i mogę pokombinować z dodatkami w jakimś ostrym kolorze ( turkus mój ulubiony ), albo bardzo jaśniutkimi. Aha, i dodam że mój Mąż ma czarny garnitur.
Lecę zrobić fotkę i zaniedługo ją zamieszczę. :-)