reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

Gosia - taki fason rzeczywiscie jest super - ja mam wlasnie taka jedna sukienke, tylko inny material. ale kroj ten sam i zarabiscie wyglada.

reklama
Gosia super sukienka. Z doswiadczenia wiem ze taki fason swietnie sie sprawdza. A co do koloru - ja tez nie przepadam za rozowym - ale zawsze w takich wypadkach mowie sobie ze raz zaszalec mozna. W koncu po zakupy w tym nie bedziesz chodzic :-p

A tak przy okazji jak szukasz sukienki - ja widzialam wiele fajnych sukienek w sklepie na Polnej 19 - Seria Bebefield. I tam kupilam bardzo fajna sukiekne. Mozesz sobie w necie obejrzec kolekcje - choc w sklepie chyba mieli wiecej...

Ostatnia edycja:
Gosia ja mam podobną sukienkę z orsaya, tylko bez tej kokardy, sukienka fajna, jak znajdziesz ładne dodatki w kolorze grafitowym albo czarnym to się powinno fajnie komponować, jednak szczerze mówiąc ja bym się bała czy ta kokarda z tym pasem nie będzie optycznie powiększać sylwetki, zwłaszcza przy brzuchu ciążowym nie będzie dziwnie wyglądać, za ozdobę mamy brzuch :)

Sukienka śliczna... cóż jestem blondyna i lubię róż ;-) Tylko czy za bardzo ci się nie skurci?? Bo widzę, że jest do kolan a jak dojdzie brzuszek... Przynajmniej ja mam już duży bandzioch :-D

Ale rozumiem że mimo wszystko sukienka długość zachowa odpowiednią?? Mnie ona sie ogroooomnie podoba a że piękna z ciebie blondynka to będziesz wyglądać bosko :-)

jutro skoczę jeszcze do sklepu, o którym Anka pisała i zobaczę czy coś mają. jeśli nie to zawsze mogę jeszcze raz udać zainteresowaną sukienką i ją przymierzyć i się upewnić czy na pewno pasuje i wtedy zamówię hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry