reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

reklama
Kobietki pytałam o te preparaty "wyszczuplające" -> mamy się zdrowo odżywiać, ruszać i nie kombinować.
Ale tak na serio to najlepiej zapytać w aptece i uważać na kofeinę, bo dzidziuś może reagować.

A ja troszke z innej beczki :)

Czy mogłybyście mi polecić jakiś fajny peeling do twarzy...? Zależy mi na tym zeby był nie drogi i drobnoziarnisty... Moze któraś z Was ma jakiś ulubiony którego cały czas używa i jest zadowolona? :)

Paulinko...z tańszych peelingów mogę polecić Ci drobnoziarnisty z minerałami morskimi i krzemionką z Dax Cosmetics, kosztuje ok. 15 zł, fajniutki:)

natomiast ja zakochana jestem w morskim z thalgo, dostałam w prezencie od mojej kosmetyczki, więc ceny nie znam,ale mała chyba nie jest

Ostatnia edycja:
a ja poproszę o polecenie dobrego tuszu do rzęs-najlepiej dobrze pogrubiającego
ostatnio kupiłam na strefie wolnocłow. HR,ale średnio zadowolona jestem....
jakoś własnie tak mam z podkładami i tuszami:sorry2:

Paulinko ja kiedyś stosowałam z drIrena Eris drobnoziarnisty...fajny był i cena też ok 15zł.

Teraz mam z Kanebo -> Sensai...taki w proszku. Uwielbiam go. Kosztował sporo bo o ile dobrze pamiętam ponad 250zł, ale mam go już bardzo długo i jest świetny.

Meryan - ja jestem od dawna wierna Lancome Hypnose ...

na peelingach sie niestety nie znam ...
ja w ogóle jestem dziwna o praktycznie nie używam kosmetyków (tylko jakies płyny do mycia twarzy + kremy) a do malowania wyłącznie tusz i błyszczyk, od wielkiego święta cień do powiek i puder ...
jak byłam młodsza to wszystko mnie strasznie uczulało a na takie dobre nieuczulające rzeczy nie było mnie stać wiec po prostu ich nie używałam i wyszło na to, że taka metoda na razie mi słuzy bo mam super cerę :-)
poza tym jestem strasznie piegowata i odkąd to polubiłam to już nie lubię zakrywać pod make-upami ;-)

a tak z innej beczki - znacie może jakieś fajne miejsca w których można się udac na masaż dla przyszłych mam? :-)

Meryan ja stosowałam masę podkładów...i bardzo lubię Lancome Photogenic...kupuję najciemniejszy bo i tak jest dość jasny. Skóra jak aksamit.
Lubię też z Vichy...jak idę na imrezę to się nim smaruje. Dermablend, ale jest trochę ciężkawy, dlatego tylko na imprezy stosuję.

Co do tuszu to obecnie mam z L'oreala extra-volume z colagenem...mogę polecić. Choć generalnie ja przedłużam rzęsy 1:1 więc tuszu rzadko używam, właściwie to dosłownie raz pociągam maskarą coby je uczesać.

reklama
Dla mnie osobiscie najlepsze tusze sa Max Factor, tyle tuszy co sie w zyciu nauzywalam to nie znlazlam lepszych. Nawet uwazam ze sa lepsze od Lancome Hypnose i o polowe tansze.
Pudry juz chyba tez wszystkie przetestowalam. Najlepsze sa dla mnie Lancome wlasnie. zalezy tez jakiego pudru szukasz? Czy kryjacego, czy bardziej naturalnego?

Do góry