reklama

Zadbane Mamusie :)

heheheheheheheheheheheheheheheheheheheh

wlasnie mi si eprzypomnialo jak lezlama na patologi i oddawalam K. rzeczy do prania i on mi przynosil swieze. i mu mowie zeby i jakies luzne majty przynios (wiadomo, 9 miesiac, po terminie, spuchnieta, wypasion na maxa :-) ) a on mi majtki wyszczuplajace przyniosl :-) i jak takiego nie kochac :-D

Daga, pozdro dla Małża. Ola bedzie miec fantastyczne poczucie humoru po takich pierwowzorach :-D

reklama
A ja mam chyba jakiś lipny ten mój pas, bo mimo rozmiaru S wkładam go sobie przed nogi i biodra i w pasie nic mi specjalnie nie spłaszcza i w dodatku albo się do góry podsuwa pod cycki albo go w dół i wówczas mi pół tyłka spłaszcza, który i tak płaski mam:/ Może ja mam za duży rozmiar? Może metkę źle przyszyli? Cholera wie. Jak będę w aptece to zobaczę pasy apteczne i porównam.

elvie a Ty masz pas Pani Teresy??

elvie...a może Ty poprostu za szczupla jestes i nie potzrebujesz pasa. One są dla kobiet, którym został brzuch (fałda) pociązowa, po to by sie to jakos lepiej wchłaniało i nie wisiało. A nie dla szczypiorkow:-)

hahaha no właśnie... może Ty elvie zapomniałaś dodać że chodzisz w ciuchach rozmiar 36 i chcesz wejść w 32/34 :-)

Daga Twój mąż jest rewelacyjny... :-D oboje jesteście nieziemscy :-D ulanka ma rację, wasze dziecie będzie zabijało poczuciem humoru :-)

Tez mam pas tej calej Pani Teresy, ale ja mam ten na rzepy. I to mnie wlasnie wkurza na maxa. Stosowalam go kilka razy, w sumie wole majtki obciskajace z podwyzszeniem na pas, badz body wyszczuplajace.

Kto oprócz Elvie i Kamisi używa pas poporodowy?
polecacie?
ja tez mam ten pas, nie wiem czy od pani teresy czy od kogo on tam jest, dostalam od bratowej, ma rozmiar s i sciaga ale nie tak mocno, pare razy dla jaj go zalozylam pod sukienke, ale zebym polecala... nie wiem, nie czuc go przy noszeniu, i nie wiem czy to jakies efekty odchudzajace przynosi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry