reklama

Zadbane Mamusie :)

Kwiatuszku powolutku ale robię. Nic na siłę. Aerobiczną szóstkę zrobiłam całą ale z przerwami pomiędzy kolejnymi partiami ćwiczeń a i w poszczególnych ćwiczeniach też się mi zdażało robić przerwę...raz że nie wyrabiałam :zawstydzona/y: a dwa nie ma co szaleć;-)

reklama
A ja mam chyba jakiś lipny ten mój pas, bo mimo rozmiaru S wkładam go sobie przed nogi i biodra i w pasie nic mi specjalnie nie spłaszcza i w dodatku albo się do góry podsuwa pod cycki albo go w dół i wówczas mi pół tyłka spłaszcza, który i tak płaski mam:/ Może ja mam za duży rozmiar? Może metkę źle przyszyli? Cholera wie. Jak będę w aptece to zobaczę pasy apteczne i porównam.

ja :-) jestem zadowolona, ostatnio robię przerwy w noszeniu, bo jak za długo noszę to mnie brzuch boli, ale jestem zadowolona z tego, że w pasie moja sylwetka jest smukła :-D no i ściskając bebech mięśnie mi faktycznie lepiej pracują

heheheheheheheheheheheheheheheheheheheh

wlasnie mi si eprzypomnialo jak lezlama na patologi i oddawalam K. rzeczy do prania i on mi przynosil swieze. i mu mowie zeby i jakies luzne majty przynios (wiadomo, 9 miesiac, po terminie, spuchnieta, wypasion na maxa :-) ) a on mi majtki wyszczuplajace przyniosl :-) i jak takiego nie kochac :-D

A ja mam chyba jakiś lipny ten mój pas, bo mimo rozmiaru S wkładam go sobie przed nogi i biodra i w pasie nic mi specjalnie nie spłaszcza i w dodatku albo się do góry podsuwa pod cycki albo go w dół i wówczas mi pół tyłka spłaszcza, który i tak płaski mam:/ Może ja mam za duży rozmiar? Może metkę źle przyszyli? Cholera wie. Jak będę w aptece to zobaczę pasy apteczne i porównam.

elvie...a może Ty poprostu za szczupla jestes i nie potzrebujesz pasa. One są dla kobiet, którym został brzuch (fałda) pociązowa, po to by sie to jakos lepiej wchłaniało i nie wisiało. A nie dla szczypiorkow:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry