reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
Ależ Ci zazdroszczę!! U mnie jeszcze 3tyg. czekania na zielone;-)
Waga mi stanęła w miejscu a od 3 dni pokazuje nawet o pół kilograma więcej niż wcześniej:-( Nie podoba mi się to wcale a wcale:-(

Elvie spoko -ta waga tak ma że spada na łeb na szyję, później w miejscu stoi i znowu skok w dół...
a więcej pokazała bo przed karmieniem byłaś:) hehehe
u mnie teraz spada baaardzo wolno ale co zrobić?
Jeść muszę i lubię:)

Katik, mi siadly kolana i strzelaja prychaka i bola ze hoho - skutki ciazy czyli odwapnienie i przeciazenia. podobno ze stawami biodrowymi moze byc to samo - podobno samo przechodzi:confused:.. no i jak mozesz to nabial - u mnie tylko jest liczenie ze samo przejdzie bo nabialu to ja juz nie moge....

a z waga u mnie o 5kg mniej niz przed ciaza.wiec tragedii nie ma. mam nadzieje ze jeszcze pojdzie nizej i z misia kuleczki zrobie sie ala " ama seksi mama";-)

cellulit zniknal, brzuch tez wraca do normy tylko te paskudne rozstepy...:-(:-(:-(

Daga to ładnie -mi S zapowiedział ze mnie z domu wyrzuci jak bardziej schudnę... ale przy moim spuście do jedzenia nie ma takiej opcji

Katik, mi siadly kolana i strzelaja prychaka i bola ze hoho - skutki ciazy czyli odwapnienie i przeciazenia. podobno ze stawami biodrowymi moze byc to samo - podobno samo przechodzi:confused:.. no i jak mozesz to nabial - u mnie tylko jest liczenie ze samo przejdzie bo nabialu to ja juz nie moge....
odwapnienie???
kurde a mialam wrazenie ze zielonego jem duzo, sery zolte prawie codzien, jogurt i badz kefir tez...
No nic, trzeba jeszcze wiecej....

Mnie też w biodrach przeskakuje ale to odkąd zaczęłam się rozrastać będąc nastolatką i z dziewczynki stałam się kobietką. W ciągu 2 miesięcy z równej deseczki w biodrach zrobiło mi się niezłe wcięcie (pas 64 a biodra... 96 cm) i niestety do dzisiaj czuję skutki tak szybkiego rozrostu kości :-( Także niemożliwość czasami rozkraku na mężu jest mi znana... i akrobacje żeby główka wskoczyła spowrotem do panewki ... ałć...

No i melduję o pierwszej nieśmiałej serii ćwiczeń :zawstydzona/y:

a z waga u mnie o 5kg mniej niz przed ciaza.wiec tragedii nie ma. mam nadzieje ze jeszcze pojdzie nizej i z misia kuleczki zrobie sie ala " ama seksi mama";-)

cellulit zniknal, brzuch tez wraca do normy tylko te paskudne rozstepy...:-(:-(:-(
fajnie masz
a ja mam 12 do zrzucenia i brzuch na 6 miesiac bez kitu
wczoraj tak rozmawialam z mezem ze jak mnie gin dzis zobaczy na wizycie w tych ciazowych spodniach i z tym brzuchem to mi bedzie chcial termin porodu wyznaczac :(

Mnie też w biodrach przeskakuje ale to odkąd zaczęłam się rozrastać będąc nastolatką i z dziewczynki stałam się kobietką. W ciągu 2 miesięcy z równej deseczki w biodrach zrobiło mi się niezłe wcięcie (pas 64 a biodra... 96 cm) i niestety do dzisiaj czuję skutki tak szybkiego rozrostu kości :-( Także niemożliwość czasami rozkraku na mężu jest mi znana... i akrobacje żeby główka wskoczyła spowrotem do panewki ... ałć...

No i melduję o pierwszej nieśmiałej serii ćwiczeń :zawstydzona/y:
a mozesz brzuszki juz robic ?

fajnie masz
a ja mam 12 do zrzucenia i brzuch na 6 miesiac bez kitu
wczoraj tak rozmawialam z mezem ze jak mnie gin dzis zobaczy na wizycie w tych ciazowych spodniach i z tym brzuchem to mi bedzie chcial termin porodu wyznaczac :(

a mozesz brzuszki juz robic ?

juz sie tak nie licytujcie, mnie i tak nikt nie pobije:-( i co ja mam zrobic:sorry:. staram sie codziennie sobie tłumaczyc, ze za rok o tej porze bede laska i tylko to mnie pociesza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry