reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
A tak wogole dziewczyny po cc, czy wasz brzuch tez tam na dole tak nad blizna jest nadal zdretwialy? Kurcze moj nadal jest nie w pelni sprawny:eek::eek::eek:
mam to samo. podobno zdrze sie ze nie odzyskuje sie czucia w pelni wogole:-(:szok:

Postanowiłam jednak że wracam do normalności. Zaczęłam od wizyty u dentysty - okazało się że nie mam żadnych ubytków :-) Wczoraj też poszłam do fryzjera, spedziłam tam 3 godziny, ścięłam włosy i zrobiłam sobie platynowy blond, a co! :-)
A i jeszcze kupiłam sobie extra szpilki w Ryłko przy okazji ;-)
a fotki gdzie??;-)

Jak czytam o tych Waszych brzuchach po CC to współczuję serdecznie i cieszę się, że jednak rodziłam naturalnie, bo początkowo chciałam opłacać CC. Oj głupia ja byłam, głupia..

Ja w pas też się wbijam o ile nie zapomne...najlepiej sprawdza się na spacerkach bo w domu nie wygodnie...ale dzięki niemu chociaż się tak nie garbie !!
celulitu i rozstępów u mnie brak- niech żyja geny!!!!jeeeaaaa
natomiast zastanawiam sie czy ta kreska na brzuchu zniknie czy już tak zostanie???
a co do spodni ja wbijam się w jeansy sprzed ale niestety zapinam je a gumkę recepturkę:)tak dla lepszego komfortu...
dziewczyny a powiedzcie mi ile czasu krwawiłyście po poodzie?
u mnie już było prawie echo po krwawieniu a od kilku dni nowu musiałam przejść na podpaski....buuu

ja musze sie pochwalic ze brzucha to ja nie mam wogole ani zadnego zwisa i tym podobne... wygladam jakbym nie byla w ciazy, tylko wlasnie w bioderka mi poczlo i pupe!! ledwo co pasuje w stare spodnie i to tylko te ktore byly duzo za duze... a wierzcie mi ja mam mnostwo spodni... i musze w koncu w nie pasowac!! jeszcze mi zostalo 8 kilo... ktore chyba tylko siedzi w mojej pupie... cholera

katik - u mnie tez takie jakby jeszcze znieczulone w tym miejscu na brzuchu...ponoc trwa to jakies 4 miesiace...
forget - no widze ze zaszalalas calkiem

wronka - chcialam zapytac jak tam po solarium, bo zastanawiam sie czy tez nie pojde, ale mam taki slad lekki na brzuchu wiesz ta linie i ona jest taka cienka ale ciemna troche, i czy jak sie bede opalac to to nie zaszkodzi? bo bym chciala zeby ta linia zniknela w koncu i jeszcze mam slady po pupp i tez wlasnie takie ciemniejsze plamki... dlatego boje sie na solo isc...

reklama
Kobietki!! Wchodzę w kolejne spodnie sprzed ciąży!! I to takie spodnie które mi nie "latały" :-D
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Choć waga dalej stoi na 58 z kawałkiem :sorry2:
Brzuch wciągnęłam i jest ok nawet nic mnie nie uwiera... tylko ta wisząca skóra mnie wkurza :wściekła/y: ale jak tylko umówie sie do lekarza to popytam czy mogę spokojnie ćwiczyć już i zabieram się za ćwiczenia. Dołącze do męża który już ćwiczy aerobiczną szóstkę :-D

zazdroszcze Ci
ja nadal w ciążowych chodze
stare przez uda przechodza ale blokada na brzuchu dlatego nie moge sie brzuszków doczekac...
aaa i chcialabym zeby moja waga stanela na 58 :) póki co mam docelowa 60 i duzo mi do niej brakuje :(
Justa - po 6 tygodniach mozesz zaczac delikatnie cwiczyc, ale co do brzuszkow to czytalam, ze nalezy zaczekac do 4 miesiecy po cc, by w srodku wszystko sie zagoilo bez problemu.

Tez juz bym chciala zaczac cwiczyc, jakos z ud i tylka mi spadlo i spada nadal, spacerki z wozkiem sa fantastyczne na to, ale brzuch wisi nadal!!!!!!! I wkurzam sie z powodu tych brzuszkow, bo choc wieczorem opadam z sil, to jednak wiem ze moglabym sie zmobilizowac do cwiczenia by sie tych zwisow pozbyc!

a nie wiesz jak jest po sn?
ja juz zapomnialam keidy te brzuszki mozna

dziewczyny a powiedzcie mi ile czasu krwawiłyście po poodzie?
u mnie już było prawie echo po krwawieniu a od kilku dni nowu musiałam przejść na podpaski....buuu
ja jeszcze nosze asekuracyjnie podpaski bo niby sucho a nieraz przy karmieniu po dluzszej przerwie leci ze mnie... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry