reklama

Zadbane Mamusie :)

Forget zdjęcia poproszę w nowej fryzurce i kolorku ;-)

przyłączam się do prośby :-)

mam to samo. podobno zdrze sie ze nie odzyskuje sie czucia w pelni wogole:-(:szok:

a fotki gdzie??;-)

No właśnie Forget - GDZIE FOTKI??!!??

łooo matko to może ja wróce jeszcze do tego fryzjera i zrobie jakąś extra fryzurę :-D
Tylko PRZYCIELAM i kolor odnowiłam, no więc aż takiego szaleństwa nie ma :-D No ale wrzucam co nie co na społecznościowy :-)

reklama
Kobity czy Was tez biodra bola? Z moimi od porodu cos jest nie tak. Stale mi strzelaja, czasem po schodach wejsc nie moge. Wogole to np duzego rozkroku zrobic nie moge! Ze tak sie zwierze - nawet do porzadku posexic z mezem sie nie moge, bo ani nog rozlozyc nie umiem, ani okrakiem usiasc :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Czasem musze na sile sie wygiac biodrami w jedna badz druga strone by cos mi tam strzelilo i dopiero jest dobrze.
Myslicie ze moze to miec zwiazek z tym ze przed porodem tam sie cos porozszerzalo?

Kwiatuszku - nie wiem jak jest z brzuszkami po normalnym porodzie, ale na bank duuuuzo wczesniej niz po cc. Az zazdroszcze!

Kwiatuszku - ja jestem dopiero 2 tyg. i 4 dni po porodzie, więc ćwiczeń nie robię. W ogóle to miałam dziś zapytać położnej od kiedy można zacząć i zapomniałam:/
Poza tym mój pas nie ma dołączonych ćwiczeń:-(

przy moim pasie tez nie bylo zadnych cwiczen...

katik - nie wiem, ale mysle ze to nie ma nic wspolnego z porodem... moze cholera za duze obciazenie masz i ci na biodra idzie, nosisz Pole zbyt czesto na rekach?

katik - nie wiem, ale mysle ze to nie ma nic wspolnego z porodem... moze cholera za duze obciazenie masz i ci na biodra idzie, nosisz Pole zbyt czesto na rekach?

nie nosze jej duzo. Zreszta, od kilogramow to to na bank nie jest - zrzucilam juz kolo 20stu, wiec powinno byc tym biodrom lzej :baffled:
A moze to od tych moich mega spacerkow? Zawsze dupsko wozilam autem, w zyciu sie tyle nie nachodzilam ile teraz z wozkiem, praktycznie codzien kolo 3 godzin maszeruje :dry: Moze dlatego mi biodra fiksuja?
Kurde i kto powiedzial, ze ruch to zdrowie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry