Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuźwa, przyszły mi kozaki, koszulka i tunika a kiecka nie przyszła. Reklamację mailem wysłałam, ale póki co użytkownik nic nie odpisał, a ja oczywiście zapomniałam:/ Dzięki za przypomnienie mi o sukience, będę interweniować ponownie.Elvie a jak twoja extra kiecka, która kupiłaś będąc w ciąży na allegro? Pasuje już?
no tak jak na kobite to sporo :-) ale względem wagi 60-63kg to jest to tylko 170kgmoja kumpela ma 180cm i jak ważyła 63kg to wyglądała super zgrabnie... zazdrość w oczach normalnie ;-)

ale jak tylko umówie sie do lekarza to popytam czy mogę spokojnie ćwiczyć już i zabieram się za ćwiczenia. Dołącze do męża który już ćwiczy aerobiczną szóstkę 
ja tez mam ten pas i zakladam go np pod waska sukienke, super wyglada, plaski brzuszek i balkonikow nie widac hihi, ale jak go sciagne to roznicy nie ma...Widzę, że walka z kg trwa..
Ja zakupiłam sobie taką bardzo szorstką gabkę i masuję się nią codziennie pod prysznicem, a po wcieram jak za ciążowych czasów oliwkę. Codziennie na kilka godzin zakładam pas ciążowy, niby rozmiar S a nic mi nie daje, nic nie widać aby coś ściskał.. Dziwne to..
Pamiętam jak kiedyś któraś z Was pocieszała, że cellulit widoczny podczas ciąży to ten wodny i znika szybko po porodzie - u mnie już prawie śladu po nim nie ma:-)

a takie cudne dziecie urodziła ???
A tak wogole dziewczyny po cc, czy wasz brzuch tez tam na dole tak nad blizna jest nadal zdretwialy? Kurcze moj nadal jest nie w pelni sprawny![]()