reklama

Zadbane Mamusie :)

A ja kupiłam sobie gorset i jestem zadowolona, ma regulację jak w stanikach, więc mogę wybierać jak się ścisnąć.
LUX GORSET BODY WYSZCZUPLAJĄCY bielizna 36/40 (1044713737) - Aukcje internetowe Allegrohttp://www.allegro.pl/item1044713749_lux_gorset_body_wyszczuplajacy_bielizna_40_44.html
Dziewczy planuję zmienić kolor włosów na taki cynamonowy i nie wiem czy mi będzie pasował. Planuję zmianę od dawna, myślałam,że do tej pory będzie ładnie i się zdążę trochę opalić bo taki kolor fajnie wygląda przy ładnej opaleniźnie,a tu doopa.
Jak wam się taki kolor podoba? Chcę się w przyszłym tygodniu umówić do stylistki i wtedy zdecyduję, sama w domu raczej nie będę eksperymentować bo kiepskie mam z tym doświadczenia ;)

reklama
A ja właśnie skończyłam pierwszą rundkę na orbitreku - 10 minut na minimalnym obciążeniu i mało ducha nie wyzionęłam. Nie myślałam, że aż tak mi kondycja siadła. Jutro pewnie odchoruję

A ja kupiłam sobie gorset i jestem zadowolona, ma regulację jak w stanikach, więc mogę wybierać jak się ścisnąć.
LUX GORSET BODY WYSZCZUPLAJĄCY bielizna 36/40 (1044713737) - Aukcje internetowe Allegrohttp://www.allegro.pl/item1044713749_lux_gorset_body_wyszczuplajacy_bielizna_40_44.html
Dziewczy planuję zmienić kolor włosów na taki cynamonowy i nie wiem czy mi będzie pasował. Planuję zmianę od dawna, myślałam,że do tej pory będzie ładnie i się zdążę trochę opalić bo taki kolor fajnie wygląda przy ładnej opaleniźnie,a tu doopa.
Jak wam się taki kolor podoba? Chcę się w przyszłym tygodniu umówić do stylistki i wtedy zdecyduję, sama w domu raczej nie będę eksperymentować bo kiepskie mam z tym doświadczenia ;)

sliczny kolor:-) i mysle ze bedzie Ci pasowal z tym ze ja stylistka nie jestem;-)

obowiazkowo foto po wizycie u fryzjea :-D

Ja chyba mam rozciagniety zoladek,bo czasem jem, jem i jem.Musze go jakos obkurczyc i jesc mniej,bo inaczej bede wygladac tak jak teraz a ja nie chce:no:.Rozwazam zakup ab rocketa lub cos innego,co pomoze mi zgubic tluszczyk na brzuchu.I jesli pani doktor pozwoli,to moze zaczne biegac:tak:

Ja tam juz kilogramami sie tak nie przejmuje... Wczoraj weszlam na wage po okolo 2 tygodniach, i z 9ciu kilo zrobilo sie juz 6 na +. Nie jest zle...
Ale jak patrze na brzuch, to mam zalamke... Ciagle wisi mi takie troche, no i wogole jest taki zepsuty!!!!!!!!!!!!!! Te pierdzielone rozstepy!!!!!!!!!!! Brzuch wyglada jak podziurawiony, no koszmar jakis! Kupilam juz sobie 1 czesciowe Speedo , bo w bikini to juz chyba nigdy nie wyjde :-(

Ja tam juz kilogramami sie tak nie przejmuje... Wczoraj weszlam na wage po okolo 2 tygodniach, i z 9ciu kilo zrobilo sie juz 6 na +. Nie jest zle...
Ale jak patrze na brzuch, to mam zalamke... Ciagle wisi mi takie troche, no i wogole jest taki zepsuty!!!!!!!!!!!!!! Te pierdzielone rozstepy!!!!!!!!!!! Brzuch wyglada jak podziurawiony, no koszmar jakis! Kupilam juz sobie 1 czesciowe Speedo , bo w bikini to juz chyba nigdy nie wyjde :-(

Wyjdziesz, wyjdziesz. Ja wyjde to Ty tym bardziej:tak:. Po Werci tez myslałam,ze tylko strój jedno czesciowy wchodzi w gre (przypominam iż podobnie jak z Borysem przytylam z nią 35kg), troche to trwało, ale doszłam do siebie i spokojnie w stroju dwu cześciowym mogłam chodzic. Kosztiowało to troche pracy (brzuszki, rowerek, basen i dieta), ale się opłacało. Zobaczysz więc, potzreba troszkę czasu, ale damy rade. Ja to sobie ostatnio tłumacze,że skoro przez 9 m-cy tyłam, to teraz muszę co najmniej te 9 m-cy chudnąc;-)

Ja sie nie odwaze zalozyc bikini:no:,chyba ze sobie zrobie lifting.Moj brzuch wyglada jak twarz staruszczki:-( wiec u mnie tylko jednoczesciowy wchodzi w gre:-(

Ja sie nie odwaze zalozyc bikini:no:,chyba ze sobie zrobie lifting.Moj brzuch wyglada jak twarz staruszczki:-( wiec u mnie tylko jednoczesciowy wchodzi w gre:-(

Mój na szczeście wyglada tak , jak wygladał po córci. Takze skoro wtedy jak już doszłam do siebie wygladał dobrze, to teraz tez powinien;-)

reklama
Zapomnialam wspomniec o piersiach...tak bym chciala miec ladny,jedrny i sterczacy biust,jak bylam nastolatka:tak:.Jak wygram w totka to od razu odwiedze dobrego chirurga plastyka:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry