Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
kici oczywiscie nie kazdy ma czas. Ja tez nie mam czasem go za wiele i bardzo mi sie nie chce nic ale ruszam tyłek i idę pocwiczyc i wtedy mowie ze to byl najlepszy pomysl bo mam powera 2x wiecej 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie chodzi o chleb który dałam wam w przepisach w Wordzie. ten chleb wygląda jak normalny chleb taki z piekarni :-) w skład wchodzą otręby(150g), mąka kukurydziana(pół szklanki), jogurt naturalny(150ml), drożdże(50g świeżych lub dwie saszetki Dr Oetcer takie zielone), łyżeczka soli i 3 żółtka. ja jeszcze dodatkowo do smaku daje cebulę lub czosnek (można też suszone pomidory) i papryka w proszku. Robiłam też z mąki pszennej i też wychodzi smaczny ( ale z pszennej robiłam niedawno czyli po diecie )co chwile slysze o cudownym dzialaniu odchudzajacym biegania, a ja sie zmusic nie moge. Nie lubie biegac.
Bola mnie kolana, aktywizujemi sie przez bieganie mifrena - choc nie zawsze... Poza tym, musialabym chyba wstawac o 7ej, zeby nie dostac udaru slonecznego, a o siodmej powietrze jest bardzo mrozne...
Kici, w przepisach na ten chlebek dukanowski jako jeden ze skladnikow wymieniony jest odtluszczony serek. Czym mozna go zastapic?
biedna ty jestes Zielona, zeby tak sie poswiecac!!Wronka, przygotowuje sie, a jakzemam nadzieje, ze na checiach sie nie skonczy
mialam w planie przyspieszyyc diete, ale rodzicielka wlasnie przyznala sie, ze sle paczke dla Kostki, a w niej pierniczki i inne lakocie... wiec sama rozumiesz, ze musze sie poswiecic i zjesc te pysznoscci he he