reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

zajęcia dla przedszkolaka

Witam,

Jestem z Katowic. Czy to miasto oferuje jakieś rozrywki po godzinach dla czteroletnich dziewczynek? Zespół taneczny, szermierka, karate, loty w kosmos? :) W przedszkolu możemy uczyć się angielskiego i są zajęcia z rytmiki, ale trochę to mało...

Dzięki za pomocną dłoń...

reklama
N

Nika

Gość
gossam - nie jestem z Katowic, więc nie potarfie ci pomóc, ale domyslam się, że z łatwościa znajdziesz te informacje w internecie. Najlepiej w google.pl tam wpiszesz zajęcia dla przedszkolaków - Katowice...i powinno ci wyszukać.

Dzięki za życzliwość. Próbowałam w ten sposób, ale dla takich małych dzieci niewiele jest, tak naprawdę to zajęcia są dopiero dla pięcio, sześciolatków. Mała jest bardzo aktywna, czasem aż za bardzo :) więc chciałam dla niej znaleźć coś ruchliwiego. Dzięki anyway.

N

Nika

Gość
http://republika.pl/mdkkatowice/

Na tej stronie jest jakis klub w Katowicach, przejrzyj sobie, warto zadzwonic i sie dowiedzieć, sa zajęcia dla dzieci juz od 5 lat, może twoja mimo wszystko by sie zakwalifikowała do jakies grupy tanecznej,albo innej, a może przez telefon pogadasz i sie okaże , ze jednak jest coś dla maluchow :)

Czy rozrywki musi oferować miasto? :) Proponuję domowe "rozrywki" typu czytanie dziecku bajek, zabawy badawcze, zabawy konstrukcyjne, opowiadanie obrazków, układanie puzzle...

Margo

Zaciekawiona BB
Witam
Moja młodsza pociecha uwielbia malowanie farbami i zabawe ciastoliną,Syn dla odmiany uwielbia piec ciasta i gre w szachy-ostatnio grywa san ze soba i to tez swietna zabawa dla niego :D
Poza tym chodzimy na basen,na sanki,do kina,muzeum i leniuchujemy w domu ;D
Pozdrawiam

Do góry