Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem z Katowic. Czy to miasto oferuje jakieś rozrywki po godzinach dla czteroletnich dziewczynek? Zespół taneczny, szermierka, karate, loty w kosmos? W przedszkolu możemy uczyć się angielskiego i są zajęcia z rytmiki, ale trochę to mało...
gossam - nie jestem z Katowic, więc nie potarfie ci pomóc, ale domyslam się, że z łatwościa znajdziesz te informacje w internecie. Najlepiej w google.pl tam wpiszesz zajęcia dla przedszkolaków - Katowice...i powinno ci wyszukać.
Dzięki za życzliwość. Próbowałam w ten sposób, ale dla takich małych dzieci niewiele jest, tak naprawdę to zajęcia są dopiero dla pięcio, sześciolatków. Mała jest bardzo aktywna, czasem aż za bardzo więc chciałam dla niej znaleźć coś ruchliwiego. Dzięki anyway.
Na tej stronie jest jakis klub w Katowicach, przejrzyj sobie, warto zadzwonic i sie dowiedzieć, sa zajęcia dla dzieci juz od 5 lat, może twoja mimo wszystko by sie zakwalifikowała do jakies grupy tanecznej,albo innej, a może przez telefon pogadasz i sie okaże , ze jednak jest coś dla maluchow
Witam
Moja młodsza pociecha uwielbia malowanie farbami i zabawe ciastoliną,Syn dla odmiany uwielbia piec ciasta i gre w szachy-ostatnio grywa san ze soba i to tez swietna zabawa dla niego
Poza tym chodzimy na basen,na sanki,do kina,muzeum i leniuchujemy w domu ;D
Pozdrawiam