mandrzejczuk
Fanka BB :)
Vetka ty mnie nie oslabiaj, bo ja bralam 3 lata i po odstawieniu jestem prawie 10 miesiecy i zajsc nie moge ;(((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtedy miałam 24 lata, teraz 32 no i zobaczymy jak bedzie, ten pierwszy cykl po odstawiniu był 31 dni i wg mnie bezowulacyjny a dalej sie zobaczy. Tym razem może byc trudniej. Każda kobieta jest trochę inna, ale te którym sie od razu udaje zawyczaj nie pisza na forach dla starających sie wię trzymam kciuki za nas obie:-)
Boze dziewczyny ja mam dopiero 22 lata i jak ja teraz mam problem to z kazdym rokiem coraz trudniej bedzie...przeciez ja wyczuwam owulacje, dokladnie wiem kiedy mam dni plodne, cykle mam juz raczej regularne bo 28-29dni no to tym bardziej trafiam w TE dni...aj juz nie mam sily. Na razie to trzeba to odstawic na bok albo wcale odpuscic...