Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tak jak się spodziewałam, jedna DUUUŻŻŻŻAAA samotka krecha
Załamka , totalna załamka!!!!!![]()
Misia89 przez 1,5 roku bralam Novynette i potem przez nastepne 1,5 roku bez przerwy Stediril30 i po tym drugim gownie czulam sie okropnie, jak bylam u lejarza to kazal nam czekac ze wszystkim do wrzesnia i jak do wresnia sie nie uda to wtedy konkretne badania , do roku czasu to lekarze sie nie przejmuja za bardzo niestety...
Anecia ale jaja sluchaj albo bedzie jednak chlopak, bo skoro lekarz zobaczyl jajka czy siusiaka to albo chlopak albo ten sprzecik pomylil np. z raczkami dziewczynki albo......BLIZNIAKI!!! Skoro jeden widzi dziewczynke, drugi chlopca to moze beda 2 skarby? hehe
Agness kochanie wiem co czujesz...ja 4 dni temu przechodzilam to samo...tez podzas przytulanek nie myslalam jak glupia o dziecku, tez kochalismy sie z ochoty a nie z obowiazku i tez robilismy to w czas, a A TU dupa blada...ale ty jestes juz po terminie @? bo jak jeszcze przed to nie wszystko stracone...