Dziewczyny przeslijcie mi troche tych ciazowych fluidkow, bo ja chce byc nastepna!!!

No ja melduje, ze staranka dzien wdzien i to z ranca, bo wtedy chlopaki najbardziej wypoczeci

no ja sie zawzielam teraz tak, ze hej nie ma ze glowa boli heheh nastepny okres mam dostac cos kolo 16-17 sieprnia a 15-tego jest nasza pierwsza rocznica slubu, wiec a noz widelec bede miala prezent
pysia888 trzymajmy sie tej wersji, ze pierwszy test cos pokazal... poczekaj jeszcze troszke, bo to i tak jest wczesnie, wiec jeden moze wykryl, ale drugi moze byl juz za malo czuly? Poko @ nie ma to nadzieja jest ja trzymam mocno kciuki, jak Wam sie uda to moze i mnie, a potem zalozymy sobie wspolny watek "w koncu zaciazone po antykoncepcji'

i ja go pierwsza zaloze a co!!! Ja wierze, ze mi sie uda, czekam tego wrzesnia jak dziecko gwiazdki
AAAAAAAAAAAAAAAaa zapomnialam Wam powiedziec!!!! Jest umowa! I to na stale!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w takiej euforii, ze hej!!! Jak dobrze pojdzie to juz na swieta bedziemy mieli swoje mieszkanko! Jedno marzenie sie spelnilo teraz tylko modle sie o bejbi! Bo juz chcialabym miec w planach dzieciecy pokoik

Tak wiec wszystko uklada sie powoli do przodu, ja wiem, ze niedlugi bede mamusia wierze w to bardzo mocno!!!!