• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
no problem bafinka. ja narazie jeszcze czekam
Byłam dziś u lakarza. Badania mam super. A co do tej torbirli, to powiedziała mi że jest ona tak mała, żebym się nie przejmowała, a poza tym to może nie była torbiel, tylko może jakiś pęcherzyk. Alke teraz za wcześnie żeby to potwierdzić.... W soboteę robię tes, oczywiście jak do tego czasu nie dostanę @....

Witajcie, czytam was już bardzo długo jednak wkońcu i ja zaczełam myśleć o małym bobo już na pewniaka u mnie sytuacja wyglada tak ze około 1,5-2mc ostawiałam tabletki poczekałam na okres z tzw odstawienia i był po około 12 dc zaszalelismy z mężem na całego śmiał sie co ja zrobiłem.... i tu ból bo nie wiem jak u mnie cykl po tabsach nie bylo możliwości sprawdzenia cyklu ale kochaliśmy się poźniej codziennie do od 12 do 17dc pozniej 20 i 21,22,23dc na co ma być ale ostatnio czuję ból taki dziwny w brzuchu jak niby przed @ i jajniki tak już ok 6dni test robilam bo nie mogłam wytrzymać ale negatyw.....
sad.png
temperature mierzę od paru dni o mam ok 36,9 piersi się lekko powiększyły ale nie bola moze przed @ sama nie wiem nie chcę sie nakręcać ale co wy myślicie a tym bardziej wiem jak Wam cięzko bylo tyle prób wiec nawet nnie licze na łod szczescia bow ciąże nie tak łatwo zajść moje siosty ponad rok... ech... pozdrawiam Was wszystkie!!! i dzięki za to forum milo sie Was czyta i cieszy Waszym szczęsciem!

Kochana wszystkie objawy przed @ moga swiadczyc zarowno o ciazy jak i o miesiaczce. Dopoki okres sie nie spoznia nie ma co gdybac i doszukiwac sie jakich kloc, rwania czy bakow ;-) piszesz troche chaotycznie i ciezko jest wywnioskowac o czym piszesz np.: "ból bo nie wiem jak u mnie cykl po tabsach nie bylo możliwości sprawdzenia cyklu" jakie sprawdzenie cyklu? Bo nie kapuje troszeczke... powiedz cos wiecej, jakie tabsy bralas, przez ile czasu...

reklama
hej dziewczynki jak tam poranek? ja sie pogodziłam z losem... czekam na dni płodne żeby znów zacząć staranka właśnie słyszałam w pytanie na sniadanie że żeby zajśc w ciaże najlepiej kochać sie co 2-3 dni bo jak częściej to plemniki sa słabe i u nas śluz jest za zadki i plemniki nie przeżyją w nim a do zapłodnienia dochodzi ponad pół godz po stosunku wiec one muszą tam jakoś przeżyć... chyba nie jasno to napisałam;-) więc nie ma co sie stresować jak jest dzień płodny a się nie ma ochoty... od razu mi się humor poprawił a że u nas upał to jade na dzialkę się poopalać...:-D buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry