• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
reklama
słońce nie pamiętam, ale jak chcesz szukać to tu na wątku na pewno w połowie lipca jest coś na ten temat. pisałam dziewczynom o tym plamieniu, pamiętam to na pewno. ostatnią miesiączkę miałam 14 lipiec więc jak znajdziesz to odlicz sobie :))
i tak sobie teraz myślę.. pod koniec maja odstawilam tabletki, zaraz w czerwcu był okres z odstawienia, w lipcu normalny a pod koniec lipca juz ciąża. wg lekarza do zapłodnienia doszło około 28 lipca.. i jak TERAZ na to patrze to cholernie szybko, 2 miesiące.. a wtedy.. ale mnie naszło na wspominki, bo ten czas na prawdę szybko leci i Wam moje drogie szybko miną przygotowania do zaciążenia!! Powyleczacie się, podleczycie chłopaków, albo poprostu przyjdzie na Was czas. Przyznam się szczerze, codzień Was podczytuję, mam sentyment:) i jestem z Was dumna! że jesteście i wspieracie sie zwajemnie, a to na prawde bbbb ważne! jestem przekonana że wszystkie będziecie mamami i wierzcie bądź nie, w najlepszym dla Was czasie!! Wierze i wiem że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i że życie wyrównuje wszystkie rachunki! Jesteście silne baby więc jakieś tam małe przeszkodziki Wam nie przeszkodzą! Te badania, nie badania, o tym wszystkim zapomnicie bardzo szybko i będziecie wspominać jak ja teraz :)
ależ wywód.. mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry