• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agness kochana, czekam dzielnie u siebie na owulację. Coś ten cykl mi się pokiełbasił, ale myślę pozytywnie i się nie poddaję!
Betkę masz dobrą, tzn. przyrost odpowiedni więc niczym się nie zamartwiaj wszystko jest dobrze :*

Kwiatuszqu a Ty nie mierzysz tempki? Ja bym na pewno nie brała nim nie będzie skoku bo to może zablokować owulkę jak za wcześnie weźmiesz..

reklama
no bralam jakies 4lata z przerwami raz mialam przerwe 3 mies raz ponad rok czyli mozna powiedziec ze jakies 3lata bralam a teraz nie biore juz długo ponad rok tylko przez ten czas stosowalismy inne zab

kwiatuszekq to juz wiesz na czym stoisz. &&&& zeby te 3 miesiace staranek zaowocowaly w piekna fasolke ;-)
She my sie chyba nie znamy, witaj :-)
LILITH dzieki kochana za &&&&&, na pewno sie przydadza :tak:
Agness dziekuje i Tobie slonce :-) Pewnie, ze chce czym predzej przekazac wam wspaniale wiesci. Mam nadzieje, ze to niebawem nastapi ;-) A beta pieknosci :-)
pysia u Ciebie juz polowkowe? Ale ten czas szybko leci :-) Tylko patrzec jak na porodowke odjedziesz ;-)

Ostatnia edycja:
Witam Was.... Piekna dziś pogoda...
A ja siedzę w domku, niestety, coś mnie choróbsko rozbiera! Zaczęła się od gardła, teraz juz katar czuję, że się zbliża... uffff, i ogólnie jetsem rozbita!
Staram się domowymi sposobami leczyć, ale nie działa. ;-( Kurcze! A jutro znów do pracy!!!
I do wizyty 10 dni!!! Pozdrawiam was niedzielnie!

Agnes trzymaj sie kochana. Ja tez jakos katar czuje od wczoraj. Do tego rano bolal mnie prawy migdal :dry: U nas dzis raz slonce, raz deszczyk. A Ty kochana wypoczywaj teraz. Kiedy zamierzasz isc na L4?

robilam test owu i wyszedl neg wieczorkiem powtorze bo zapomnialam ze wypilam szklanke soku a zawsze o tym czasie był prawie pozytyw a przecierz sok rozciencza mocz i fałszuje wynik ale ze mnie durnota

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry