reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

LILITH dzięki za pamieć. Wczoraj kiepski miałam dzień, dzis już troszkę lepiej, ale strasznie mam wisielczy nastrój. Mało jest rzeczy które mnie cieszą. Zobaczymy, może wkońcu mi się odmieni.
A jak u ciebie.
Widzę że dziś pusto na naszym forum, dziewczynki nad wodą się moczą. Pozdrawiam.

reklama
hej dziewczyny:* jak tam po wekendzie? u mnie straszny upał niewiem czy to normalne ale strasznie spuchły mi nogi... aż mnie pieką.. tak poza tym to nic nowego okresu nadal nie mam od wtorku do soboty brałam CLO i czekam na rezultaty...

Agness dobrze Cie rozumiem.. u nas jeszcze powoli z robota meza zaczynaja się problemy.. ale wczoraj obciełam sobie włosy, coś małego dla siebie i to mi niesamowicie poprawiło nastrój, no i mąż jaki zadowolony :D

MariW zrobilas ten tescik?? Przydałyby się jakieś fluidki :)

słońce już 31 dziś.. i temp już ze 2 tyg 37,2-3 a dziś nawet 37,5 ... Sikam jak opętana, wczoraj przez pół godz nie wychodziłam z łazienki bo mi się nie opłacało, co zeszłam z muszli, naciągnęłam spodnie i znowu.. Nauczyłam się już przetrzymywać i jakoś idzie.. Poza tym senność i rozdrażnienie które mąż odczul na własnej skórze.. Może być jeszcze za wcześnie żeby test wykazał ciążę??

Cześć dziewczyny ja dzisiaj mam 33 dc zakupiłam test i jutro zobaczymy może się odważe zdrobić dalej mam ten dziwny białawy śluz @ niema jak zrobie to wam napisze trzymajcie kciuki a ja za was wszystkie trzymam pozdrawiam i życze miłej nocki

margola może rzeczywiście za wcześnie test zrobiłaś.... Ja bym go powtórzyła na twoim miejscu, za kilka dni.
MariWi Życzę powodzenia.... ściskam mocno kciuki.

LILITH posłuchałam twojej rady, i zrobiłam sobie paznokcie.... trochę pomogło. A wiecie co.... mój mąż kupił basen taki duuuuży... do ogrodu, to prezent na moje jutrzejsze urodzinki.... Cały wieczór go rozkładał, teraz się leje woda, więc będę miała "prawie" wyspy kanaryjskie....

A co u was dziewczynki... Gdzie mandrzejczuk, anecia...

reklama
Do góry