reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agness no to Ci mąż zafundował prezent szczęściaro!! To teraz wypatrywać tylko weekendu i cały dzień sie taplać i ochładzać. To świetny sposob na zrelaksowanie, może dzięki temu i nastawienie do staranek będzie lepsze ??
U mnie dopiero 4 dzień, wlecze sie to niemiłościwie :D Nawet i dobrze, bo jeszcze nie kupiłam żelu.. :D

reklama
Jestem i ja :-) a nie bylo mnie, bo bylam na mazurkach opalilam sie, odstresowalam, teraz mam duuuzo pracy klientki wala drzwiami i oknami to malo mam czasu na komputer. Wlasnie mam przerwe, wiec zagladam do Was, staranka u mnie byly, rzadkie ale za to jakie :-D w przyszlym tyg tak mniej wiecej od srody bede sie spodziewac @. Dziewczyny do wrzesnia tylko 2 miesiace czyli jeszcze tylko 2 nieudane cykle i lecimy na badanka w razie czego. Pomalutku wszystko zaczyna sie ukladac, nie wiem czy juz wpsominalam, ze maz wyrobil plan, dyrektorka wyslala juz wniosek o zatrudnienie na stale wiec za tydzien moze 2 bedziemy juz wiediec czy na Boze Narodzenie bedziemy miec swoje mieszkanko ;-) no ale co najwazniejsze (odpukac) juz jakies 2-3 tygodnie nie meczyl mnie pecherz, wiec moze tra wstretna zaraza mnie opuscila? Nie wiem...
no a co tam u Was? Upaly jak jasny gwint wspolczuje ciezarnym takich meczarni

Mateczko jak gorąco!!!!! nie do wytrzymania.... A co do basenu, suuper sprawa! Mieliśmy w zeszłym roku taki wielki ponad 3m średnicy, ale szczur przegryzł dno jak leżał w garażu w zimę i teraz nam juz szkoda kasy..

O becie dzis myslałam, nawet zadzwonilam do labolatorium, ale nikt nie odbierał a później zapomniałam i umkneło..
Nie wiem już sama.. Dziś temp z rana 37,2. Nadal zasypiam a zmeczenie można pogodą wytłumaczyć. Wydzieliny prawie zadnej, a jak jest to jakas przeźroczysta, ciągliwa..

Ciekawa jestem czy jak po odstawieniu tabsow, pierwszy @ miałam ładnie po 26dniach, to teraz może być jakieś szaleństwo hormonalne?! dziś 32 dc..

Anecia, Agnes zgadza się, już po :-):-)
Jestem mega szczęśliwa, dziś załozyli neta i będe mieć w końcu do was dostęp :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pysia....no wreszcie.... już myślałam, że o na s zapomniałaś.... opowiadaj.... jak tam????

mandrzejczuk ty też.... myślałam że o mnie zapomniałaś.... ależ ci zazdroszczę.... odpoczęłąś? zrelaksowałaś się, bo to ostatni urlop.... teraz 9miesięcy.... myślenia o............ fasolce.... znowu przpowiadam.... a! czy abu twój mąż nie pracuje w banku? znajoma praca....
CMOK!!!!!!!!!!!!

Lilith też jestem w szoku, że na taki prezent się skusił, ale się cieszę.... Już wyprubowałam.... SUPEEEERRRR!!!!!!!!!!!!! Polecam!

tak w Aliorze pracuje :tak: no ja mam nadzieje, ze tym razem te twoje czary zadzialaja odnosnie fasoliki, bo z praca to idzie wszystko tak jak wyczarowalas :-D prawdopodobnie w ten piatek bedzie juz wiadomo co z ta umowa...

Anecia o tobie kochana to nie zapomnialam spokojnie. Wypoczelam sobie, opalilam sie...ze szkola mam na razie spokoj do wrzesnia, wiec cale 2 miesiace pelen luz.

pysia888 moje gratulacje rzeczywiscie ostatnio cie tu nie bylo, tak wiec opowiadaj co jak i gdzie?

Margola, jak on jest rozciągliwy to może być oznaką nadchodzącej @ bo to zmiany hormonów.. no ale różnie bywa. Zrób koniecznie tą bete a my tu kciukasy zacisniete oczywiscie ;p

Co do upałów to pamiętam w pl.. jak z córa przed porodem byłam też takie były, tragedia.
U mnie za to od kilku dni pogoda tragiczna, aż z domu się nie chce wychodzić.. no ale dziś mam już dzionek w miare zaplanowany, zaraz lece z córa baje jakąś oglądać :D

Mandrzejczuk dzięki za gratulacje :-):-):-)
Agnes, mandrzejczuk no było super, impreza trwała do 4ej rano, później długa kąpiel i padliśmy jak nie wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
przyszła @. W sumie to nie wiem co myśleć. Dziwnie to do mnie nie dociera, po 7 dniach już myślałam że coś może być na temacie a z drugiej strony jakoś mi lżej, bo wiem że okres mi sie nie zatrzymał, i że po tabsach wszystko wraca do normy..

co ma być to będzie

Do góry