bafinka ja z moim mężem jestem po ślubie 7 lat, ale znamy się 20 lat. Większą część naszego życia.... Poznaliśmy się w wieku 8 lat i chodziliśmy do jednej podstawówki.... nie wiedziałam wtedy że tak się nasze życie potoczy. A teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego... też jestem zdania że jest moją drugą połówką.... ale po pracy jesteśmy tak zmęczeni, że nic nam się nie chce.... To życie jest straszne...
reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
jak by byla to bym nie pytała... :-);-) ale poszperałam w necie i mam chyba niedobór ale nie mam co się bać gorzej by było gdybym miała go za dużo... teraz trymajcie i za mnie kciuki od dziś staranka:-)
No wiesz... niekiedy można np nie zauważyc, albo po prostu niektorzy nie wiedzą że to są normy podane

no to trzymamy kciukasy ;-) a my z mezem mamy propozycje jechac na nastepny weekend na splyw kajakowy, kurde tak mi sie nie chce, bo albo bede miala @ albo ciaze to ja pierdziele z ciaza jechac...poza tym ja sie boje wody stojacej, a co juz mowic o plynacej i to jeszcze w kajaku mam siedziec? Noł łejnigdy w zyciu, wole juz ponton w sztucznym basenie. Aj te wakacje sa udane, cieplo, pogoda ladna, ja opalona, dzisiaj ide do kolezanki na babski wieczor, maz kazal mi zostac przynajmniej do 1 w nocy to se troche ode mnie odpocznie, jak to powiedzial,
a i ja sie z domu wyrwe
Mandrzejczuk to szalej ile się da, przynajmniej wyluzujesz :-)
Agnes główka do góry. Musi być dobrze, nie ma innej opcji. Musicie też znaleźć jakieś hobby, coś co będzie Wam sprawiać radość itp :] Ja strasznie się lubię włóczyć i spacerować z Moim, a od dziś rowerki. Aj jak dawno nie jeździliśmy
Anecia dziękuję bardzo. szkoda, że tak wesele szybko minęło. Teraz z utęsknieniem czekam na film i zdjęcia profesjonalistówa Tobie już tak niewiele zostało - wow, ale zleciało
![]()
Ja też czekalam jak na szpilkach na film i zdjęcia :-) A teraz czekam jak na szpilkach na poród

P
pysia888
Gość
Anecia ale Ci fajnie :-):-):-)
P
pysia888
Gość
mnie wcięło bo jestem jakaś dead... od paru dni mi niedobrze i kluje mnie jajnik czy podbrzusze jakoś tak
Bafinka
o a czy to przypadkiem nie fasolka???
U mnie trwają staranka ale jak bym zaszła byłby to cud...
U mnie trwają staranka ale jak bym zaszła byłby to cud...
mandrzejczuk
ja bylam i na mazurkach i u rodzinki, wiec tez sie nie odzywalam. Zaczynam od dzisiaj odliczanie, bo w tym tyg powinna byc @
Wiecie co moja znajoma nie ma juz okresu 150dni...jest rok czasu po odstawieniu tabsow tak jak ja, tez miala zwirowania ale teraz juz prawie pol roku nie ma @ byla u lekarza 3 miesiace temu to nie dal jej nawet nic na wywyolanie, bo powiedzial, ze po tabletkach tak moze byc...robila testy i nic jej nie wychodza...
Wiecie co moja znajoma nie ma juz okresu 150dni...jest rok czasu po odstawieniu tabsow tak jak ja, tez miala zwirowania ale teraz juz prawie pol roku nie ma @ byla u lekarza 3 miesiace temu to nie dal jej nawet nic na wywyolanie, bo powiedzial, ze po tabletkach tak moze byc...robila testy i nic jej nie wychodza...
P
pysia888
Gość
Bafinka to dopiero 2 dni po przytulankach i już byłyby objawy?
reklama
Bafinka
o to ma podobnie do mnie mi luteina nie pomogła... teraz po tym CLO mam owulkę więc albo będzie fasolka albo @ tak lekarz powiedziała ale tez mi za sugierował ze niektóre to nawet 1,5 roku nie mają więc nie mam co się martwić...
a u mnie staranka ciąg dalszy i nogi do góry:-)
a u mnie staranka ciąg dalszy i nogi do góry:-)
Podziel się: