reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hehe u mnie to juz takie figury geometryczne odchodzily, ze hoho :-D u mnie obecnie 27 dzien cyklu...mialam dzis delikatne klocie ale...no zobaczymy czy to na @ czy na fasolke. Dziewczyny mam do Was pytanie, jak u Was jest ze sluzem przed @? Bo normalnie to przed miesiaczka powinno byc "sucho" a mnie dzisiaj prawie zalewa, juz 2 razy myslalam, ze sie posikalam :-D sluz jest bezbarwny i rzadki jak woda...czy Wy tez tak macie? Pamietam, ze jak zaszlam pierwszy raz to wlasnie zamiast okresu mialam tez mnostwo sluzu, ale sporo dziewczyn ma tak normalnie prtzed @...
kurcze tak bardzo chcialabym juz zajsc ponownie i tym razem szczesliwie...ostatnio tyle moich znajomych jest w ciazy...dzisiaj tez znajoma oznajmila, ze jest w ciazy, a miala torbiele 4cm ktore utrudniaja zajscie, a ja nie mam nic i nadal nie moge...

reklama
Kobietki nadal trzymam mocno za wszystkie kciuki żebyście wreszcie zafasolkowały!!! Ale przepraszam że się rzadziej udzielam, ale nie mam sił przez te upały i w ogóle coraz ciężej mi z brzucholem i tylko odliczam do porodu.

Tak nieśmiało napiszę, że w 3 sc po odstawieniu hormonów zobaczyłam dziś rano 2 kreseczki. Jeszcze nie mogę uwierzyć, zwłaszcza, że termin @ dopiero jutro.

gratuluje ci kochana z calego serduszka ja dzisiaj czekam na @, mam nadzieje, ze nie przyjdzie ale zludna, bo wczoraj po przytulanku zobaczylam wydzieline zabarwiona na bezowo....wiec pewnie dzis alob jutro @ przyjdzie...

Vetka serdecznie gratuluje i zazdroszczę:)
madziu co do śluzu to ja przed okresem mam go dużo ale jest raczej biały... ale mną się nie sugieruj bo ja to chodząca anomalia jestem:) np wczoraj skończył mi się dni płodne staranka całą parą i w nocy obudził mnie ból sutków 1 raz w życiu mam nadwrażliwość i dodam ze mi nie mineło nadal źle reaguje na ich dotyk... czy to normalne??? moze to po tym CLO? a możę to na okres lub na dzidziusia?? ale czy to nie zawczesnie??

madzia

Troszkę za wsześnie, ale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wie!!!!!!!!!!!! MOŻE

vetka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie dziś po staremu.... zaczynam mieć ochotę na figo-fago.... nie wiem który to dc. ale cóż.... Co ma być to będzie!
Sie zobaczy. Pozdrawiam laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
Mam okres....:-( w 29dc...zesz kur** mac dokladnie w 13,14 i 15dc bylo ;przytulanko dlaczego znowu sie nie udalo? Jakas lewa jestem czy co? Ten okres to masakra! Wstalam rano z przeokrotnym bolem brzucha, 2 godz siedzialam na kiblu bo walilo sie jak z wiadra, podbrzusze tak mnie bolalo, ze myslalam, ze na pogotowie bede jechac wypilam Verdine fix i polozylam sie na podlodze w cieniu i zasnelam. Wstalam po 2 godz z ogromnym bolem glowy i prawie zwymiotowalam...albo ten okres tak mi nadchodzi albo to zatrucie tortilla z mc'donalda zjedzona po godz.22.00
Ogolnie mowiac to mam plamienie na wkladce, brzuch boli jak na @, wiec to na pewno nie fasolka...jeszcze jeden nieudany cykl i ide do gina w sierpniu nie bede czekac do wrzesnia...jesli jest cos ze mna nie tak, to wole wczesniej wiedziec, a nie sluchac do okola, ze jestem mloda i jeszcze bede miala dzieci, wlasnie dlatego, ze jestem mloda, nigdy w zyciu na nic n ie chorowalam tylko na ospe to wlasnmie dlatego nie powinnam miec problemow z zajsciem w ciaze...
Jestem juz klebkiem nerwow co miesiac, juz bardziej wyluzowana i odstresowana jak przez ostatnie 2 miesiace byc nie moge! No do diabla jasnego co tydzien wypad na mazurki, zero myslenia o ciazy, liczeniu plodnych nieplodnych, seks z potrzeby, a nie obowiazku, dobrze sie odzywiam, nie pale, nie pije, maz to samo, a zajsc nie moge? Zaraz pierwsza rocznica slubu, zaraz minie rok staran, a tu dalej nic, nic tylko wszyskie kolezanki dookola ciezarne albo juz dzieciate, nawet te jak to sie mowi "ciche wody"...
nic tylko sie uwalic i ryczec...

Do góry