reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kochane. Rano zrobiłam test wyszły 2 kreseczki w tym jedna taka jasna. W przyszłym tygodniu zapiszę się na wizytę. Może to jest to udało się.
Jeszcze nie chce zapeszyć. Po wizycie u lekarza dopiero to potwierdzę. Brałam microgynon 21 baardzo długo. Bałam się że się nie uda. Ale w tym miesiącu czułam to całym sercem i czuję. Zero nudności bolących piersi. Tylko lekkie kłucia w podbrzuszu i brak okresu.

reklama
rena77 jestes w podobnej sytuacj co ja u mnie nie ma okresy już z 90dc ale jak co tydzien prawie chodze do gina choc dużo to nie daje bralaś luteine na wywołanie? mi nie pomogła ale nie którym pomaga... badania hormonalne robilam i dobrzy wyszły mięśniaków ani torbieli raczej nie mam poprostu jedna wielka zagadka... teraz jestem po kuracji z CLO czekam ma rezultat w poniedziałek powinna się pojawić@ a jak nie robie test....
No ginek mi powiedzial ze wszelkie leczenie to dopiero jak beda wyniki. Moze i luteina pomoze a o torbielach to juz kiedys mi mówil ginek jeszcze w pl jak bylam. Przepisal mi DIANE-35 i po jakich 4 miesiacach sie "zapomnialam" i stád moja corcia :). Mam naprawde nadzieje ze bedzie druga dzidzia

Ania 1111 to milo ze mnie pamietasz :)

Anecia111 czyli cos zaczyna sie dziac...ojojoj aby poszlo jak po masle :-D

paula2010 ta druga kreseczka co moze byc TO! Ja trzymam kciukasy oby sie rozkreciła akcja w tym dobrym kierunku...

Anecia, Agnes szaleliśmy ale nic z tego nie wyszło :-:)-:)-(
U mnie okejos. Zmykam na basen, czekam na @ i zacząl się cudowny weekend. Jutro uderzamy na weselicho, za tydzień drugie. Aj :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Witam kochane forumowiczki!!!!! Bywalam tu w marcu moze jeszcze ktos mnie pamieta. Mam ten sam problem aga co ty. Tez w lutym odstawiłam tabletki Yasminelle i do dzisiaj cisza. Ani miesiaczki ani plamienie ani dzidzi!!!!!!!!!!!! Tez nie wiem co robic . Bylam ostatnio u lekarza robilam badania hormonów z krwi i teraz czekam na wyniki. Mam nadzieje ze wtedy bedzie wiadomo co jest grane.Jestem pełna obaw. Bo chciałabym jjuz drugą dzidze!!! Córcia juz ma 3,5 roku. Pozdrawiam

witam kochana z jednej strony ciesze sie ze znalazlam kogos w podobnej sytuacji a z drugiej jest mi przykro ze Ty tez musisz przez to przechodzic :( moj synek ma 3 latka i 9 mies wiec juz czas na male bobo , ale wiesz jak jest , ja bylam na luteinie wiec jako taka miesiaczke mialam - bo byla wywolywana . w tym cylku nie bralam bo gin powiedzial ze powinno sie juz unormowac. mam wielka nadzieje ze zaszlam bo @ powinnam miec 1.08 ale puchna mi nogi i palce rak, czuje sie zmeczona ( ale z 2 strony bardzo duzo pracje wiec to tez moze byc powod) sama nie wiem ja chyba sama szukam oznak ciazy na sile, poczekam do pon, wtorku i zrobie test, ale zapewne bedzie negatyw. niektorzy mowia ze kobiety "zaskakuja" zaraz po odstawieniu antykoncepcji a tu nic- klops :zawstydzona/y:

ojjjjj Ty leniuszku ;-) A staranka w ogóle zaczęliście czy stoicie w miejscu? Chociaż z tego co pamiętam to chyba pisałaś ze szaleliście :-D

Witamy serdecznie! Może napisz coś więcej o tych plamieniach, tzn czy te skąpe i nieregularne plamienia dostałas po odstawieniu czy miałaś też takie kiedy stosowałaś plastry? Bo jesli po odstawieniu to pewnie organizm jeszcze nie przestawił się na normalne funkcjonowanie bez hormonów. A osobiscie też kiedyś stosowałam plastry ale tylko 2 lub 3 miesiące bo mi ogolnie nie służyły.

wiesz ja bylam na luteinie wiec miesiaczke mialam zaraz po odstawieniu moj gin powiedzial ze to wywola mies, a jakbym zaszla podtrzyma ciaze. plamiena dostalam miesiac po odstawieniu plastrow ale pozniej byly bardzo nieregularne, wiec ciezko bylo utrafic w ovulacje. nic specjalnie sie nie dzieje teraz tylko sie ludze bedziej niz zazwyczaj , gdyz zaczely mi puchnac nogi i palce u rak , oraz zmeczona jestem, ( z tym ze ja bardzo duzo pracuje co napewno takze jest przyczyna ) szukam oznak na sile? moj synek ma juz 3 latka i 9 mies, chcielibysmy juz mu dorobic rodzenstwo :)

rena77 jestes w podobnej sytuacj co ja u mnie nie ma okresy już z 90dc ale jak co tydzien prawie chodze do gina choc dużo to nie daje bralaś luteine na wywołanie? mi nie pomogła ale nie którym pomaga... badania hormonalne robilam i dobrzy wyszły mięśniaków ani torbieli raczej nie mam poprostu jedna wielka zagadka... teraz jestem po kuracji z CLO czekam ma rezultat w poniedziałek powinna się pojawić@ a jak nie robie test....

ja tez mam podobna sytuacje ja jestem po luteinie jak ty w tym cyklu odstawilam, i czekam na @w niedziele powinna byc... zobaczymy , boje sie tylko ze znow narobie sobie falszywych nadzieji i nic z tego nie bedzie po @ sie po prostu spozni

Laski nie wiem o co kaman ale zrobilam tesciora i jest ledwo widoczna druga krecha. Chciałam zrobić fotę ale nie udalo mi sie. Spróbuję jutro a zresztą i tak jej możecie nie dojrzeć bo ledwo ją widać.

oooo patrzcie nastepna forumkowa niewidoczna kreska ;-) super a ktory dzien cyklu masz? Pewnie jest jeszcze wczesnie dlatego taka bladziutka. O kurczaczki Wy tak zachodzicie to moze w koncu i mnie sie uda :-D ja wlasnie jestem po porannych starankach, oczywiscie swieca nogi na sciane i starania na maxa hehe :-D jak przepisowo co 2 dni nie pomoglo to od dzisiaj 2 razy dziennie co 12 godz i musi natrafic ;-)

reklama
pysia wielkie gratulacje:-) a mowiłaś że odpuściliście sobie w tym miesiącu wiec może to jest sposób???

ja czekam do poniedziałku i też robie test choć znając moje szczęście będzie negatywny...:-( ja to już nie wiem jak mam tą fasolkę robić żeby się udalo...

Do góry